В София през уикенда: 6 – 9 април

Ако и на теб ти се иска да се изгубиш… съвсем нарочно

0 коментара Сподели:

В петък се отбиваме в Дом на киното, а в събота както обикновено минаваме и през бар „Петък“, неделно традиционно се разхищаваме с богат брънч. Глезим естетическото в нас с изложбата на модния дебютант Seddum, а за финал няма да пропуснем и проекта на световноизвестния фотограф Никола Михов – „Моя Лиза“. 

ДА СЕ ИЗГУБИШ НАРОЧНО – НАЧАЛОТО
Ч
ЕТВЪРТЪК, 19:00 – 21:00 ДОМ НА КИНОТО

Веднага след гимназията и преди впускането в по-сериозни житейски изживявания, трима приятели решават да посветят последното си лято като тийнейджъри в пътуване без план из най-затънтените кътчета из България. Приключението им можеш да проследиш в 12 уеб серии, първите 6 от които ще бъдат премиерно излъчени в Дома на киното. На прожекцията ще можеш и лично да се запознаеш с главните герои Крис, Ясен и Анастас.

FRUIT SESSIONS 13TH BIRTHDAY –
СЪБОТА, 22:00,  БАР ПЕТЪК

В навечерието на Великден се отправяме към… бар „Петък“. Познатото DJ крю Fruit Sessions застава зад пулта. CRITERIA, ST3YKUL, XONIC и NIKOZ ще направят вечерта ти велика, дори и денят да е бил посредствен. С много музика и алкохол те очакват, а ти носи каквото е останало от празничното настроение, другото ще бъде компенсирано.

ВЕЛИКДЕНСКИ БРЪНЧ И БОЯДИСВАНЕ НА ГИГАНТСКИ ЯЙЦА!
НЕДЕЛЯ, 11:30 – 15:00, GRAND HOTEL SOFIA

Брънчовете винаги са правили неделната ни рутина празнична. Този път се отправяме към ресторант Триадица, в Грандхотел София. Великденският обяд ще включва традиционни ястия и забавления за най-малките. Боядисване на огромно яйце за ентусиастите и много вкусни предложения в комбинация с богата селекция български и вносни колбаси, сирена и какво ли още не.

МОЯ ЛИЗА – ИЗЛОЖБА НА НИКОЛА МИХОВ
4 АПРИЛ – 2 МАЙ, 19:00, ГАЛЕРИЯ 
SYNTHESIS

На 4 април фотографът Никола Михов ще представи последния си проект „Моя Лиза“. Галерия Synthesis ще се превърне в малкия софийски „Лувър“. Никола предлага една разходка из съвременното разбиране на идея да се „наслаждаваш“ на изкуството. Като ни пренася в атмосфера, която е много далеч от класическото разбиране за естетическо наслаждение.

SEDDUM / NON-PERSONA /SPAZIO
3
 – 13 АПРИЛ, 
SPAZIO

След дебюта си на Парижката седмица на модата алтернативната марка Seddum идва и на софийска територия в Spazio. „Нон-Персона“ е колекция, която отива отвъд маските, които всеки носи в ежедневието. Минимализмът и докосва най-естествените и дълбоки чувства и характери, които човек носи.

Още събития за цял април напред – тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *