5 събития за топлото време след работа

Ето къде да се позабавляваш до края на така или иначе кратката седмица

0 коментара Сподели:

Следпразнично обикаляме градските събития заредени с нови сили. Събрали сме ти няколко повече от интересни събития, които да направят времето до уикенда шарено и пълно с градски забавления. От pop-up шопове на любими брандове, задължителни изложби и стрийт проекти до вече топлите вечери с design drinks и специални барови маратони, които обещават нищо да не остане скрито. Виж къде ще ни откриеш до края на седмицата.

KNAPP / HIDDEN GARDEN S/S 18

Посрещаме пролетния сезон с добре познатия ни бранд KNAPP и новата им колекция, придружена с много изненади. Тридневен pop-up shop, в който ще откриеш и някои от любимите ти дизайнери на бижута и аксесоари, колаборирали в предходни колекции. Сега е моментът да се сдобиеш с нещата на марката, които по една или друга причина си изпуснал. На събитието ще почерпим вдъхновение за предстоящите топли месеци и от уникалните бройки, специално изработени за датата.


DESIGN DRINKS #25 AT LIME BAR

С началото на топлите дни не изпускаме вечерните възможности да се забавляваме на открито и този четвъртък сме в симпатичното дворче на Lime. Там, освен че ще се насладим на хубавото време, ще пийнем и ще поговорим за дизайна на уеб сайтове, приложения, иконография, типография и изобщо каквото те интересува в дадената сфера.

НИЩО ЗА КРИЕНЕ – БАРТУРНЕ 

Отбелязваме началото на абсолютното Бартурне. Така или иначе сме си маратонци по определените локации, така че сега ще имаме и бонус възможността да се позабавляваме с авантюристичния състав на HaHaHa Impro Theatre и предизвикателствата на комедията им на момента. Ще ни очакват на любимите места този четвъртък в KICK’s, а идните седмици и в Timeless café, “ПЕТЪК“, City stage и Public Bar.

GRAFFOPOST FEAT. FAUNAGRAPHIC 

Артистичните намеси в градска среда – с други думи всичко, което хваща окото ти, що се отнася до ърбън атмосферата. Ще те зарадваме с третото издание на проекта „Графопост“. Идеята е да се преобразят специално избрани градски локации чрез силата на изкуството. Тази година за целта са поканени три дами, силно отличителни със своя стил. Не изпускай да присъстваш на случването на рисунката, мястото е трафопостът в двора на 41-во ОУ „Патриарх Евтимий“, а художникът ще бъде Faunagraphic.

FOOTLOOSE /ИЗЛОЖБАТА/

Извън полето на познатите рамки ще ни отведе графичният  свят на PRINT NEST. На изложбата те очакват много интересни графики, които крият парчета от вътрешния свят на авторите. Освен тях ни обещават и причудливи изненади, така че нито ще скучаем, нито е нужно да сме художници, за да се потопим в магията на графичния минимализъм.

А, ако се чудиш какво ще правиш цяло лято, ето списък с фестивалите, на които трябва да присъстваш. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *