Insta Weekly: 157ofGemma и нейния мопс Мочи

Представяме ти нова рубрика от @bibicantdraw, в която всяка седмица ще ти показваме по един художник/илюстратор от Instagram, който си заслужава да следваш

0 коментара Сподели:

Gemma Gené е артист от Барселона, но в момента живее в Ню Йорк. Любовта към мопсa й Мочи я подтиква да рисува комикси за него. Пътувайки в метрото, малкият ѝ любимец ѝ липсвал толкова много, че тя започва да си скицира негови картинки и смешни ситуации. Скоро след това решава да ги качва в Инстаграм и бързо набира популярност.

Мочи е много сладък дундьо, който е изключително любвеобилен към Джема, но не е фен на съпруга ѝ Пели. Някои комикси показват истинска минивойна между двамата за вниманието на Джема.

Понякога Мочи е мързелив, гушлив и много чаровен, но също така може да бъде своенравен и завистлив пакостник.

Джема има над 188 хиляди последователи в Инстаграм, а комиксите пише на два езика – английски и испански. Стилът ѝ на рисуване е много атрактивен, с закръглени и обли форми, което кара хората да се разтапят при вида на малък, пухкав, кръгличък мопс. Илюстрациите ѝ са най-вече черно-бели, но липсата на цвят в никакъв случай не означава липса на характер. Мочи има характер за няколко кучета!

Инстаграм акаунта ѝ може да разгледате тук.

Още вдъхновение от инстаграмското изкуство, тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *