В София през уикенда: 28 – 30 юни

Един уикенд по-близо към Джулая...

0 коментара Сподели:

Ако все пак някак си ти се е случило да не драснеш на път за хипарско посрещане на Джулая, ето къде да бъдеш. От петък до неделя София изобилства с интересни, вкусни, музикални и какви ли не още събития, а ако дигнеш хайп градуса до краен предел, неделя следобед пали по магистралата към култовия изгрев на морето.

 

Песни ли не се написаха за прословутия и продължителен ремонт из софийския център. Този уикенд сме в един от най-яките барове Republica, където освен любимия алкохолен бар ще се насладим и на Under Repair Exhibition на Drago – PXRN. Носете си каските, ни напомнят от бара, както и че всичко е временно – любовта, щастието, възходът, падението, младостта, приятелството… всичко освен ремонта на "Иван Вазов", така че ела да се черпим заедно.

 

Уикендите освен всичко останало са и време за нас. Какво по-добро можем да си подарим от зареждащите събития на TEDx. Това издание попада под фокуса на глобализацията – как тя влияе на човека като единица и как човекът влияе на света. Какви процеси се извършват във вътрешния свят на човек, как тези процеси са повлияни от външни фактори и как израства човечеството с всяка следваща година. Както винаги лектори ще са едни от най-вдъхновяващите лица с интересни истории за разказване.

 

Белослава, Рут и Миленита в компанията на Мила Роберт – трудно може да ти опишем събитието с по-добри думи. Все пак ще добавим, че музикалната магия ще се случва в събота вечер, под звездите на територията на Маймунарника. По-добра рецепта за романтична и красива вечер с потенциал за пълно разбиване – здраве му кажи.

 

Времето мина супер бързо и тази събота вечер затваряме историята на първия сезон на клуб EXE. Ако си на градска територия, задължително се присъедини към партито с Raxon, Pavel Petrov, Vanina и YOZ. Настроението ще е като за последно преди летните месеци, в които ще събираме енергия и нетърпение за завръщането на EXE.

 

Уикендите обичаме и да похапваме. Ако си фен на американския брънч, но в същото време цениш чистотата и произхода на продуктите и добрата кухня – БАГРИ прави невъзможното възможно. Който и ден от уикенда да избереш – тук те очакват всички познати и култови американски изкушения като крилца, бургери и сладострастни десерти, разбира се, приготвени в безупречния стил на ресторанта. 

3 от най-яките страни на летните събития

София Маринкова: момичето, което се превърна в жена

Кои са бюти тайните за лятото?! Виж ги в новото ни видео 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *