3 от най-яките страни на летните събития

Какво толкова ни кара да ги обичаме?

0 коментара Сподели:

Любовта ни към сезона на партитата е пословична. Летните събития са животоспасяващата глътка свежест в града, без която не можем. Специално за теб (пък и заради нас) направихме мини класация на най-готините страни на безкрайните партита в горещите нощи. И нямаме търпение да разберем

какво още ни крият летните събития тази година. 

Светът започва да диша по-свободно 

Парти под открито е класика, запазена само за лятото. Освен това летните събития почти винаги се провеждат под открито небе. Любимите барове и градини в столицата отварят вратите си за нас и ние нямаме търпение да гледаме от тях как луната спи. Ние вече открихме сезона с парти, част от поредица от събития, организирани от едни от най-големите барове в България. 

По време на купона ние се насладихме на едно истински бляскаво glo преживяване.

Редом с танците и усмивките ние се запознахме с най-новото покрай устройството за нагряване на тютюн и участвахме в томбола за награда посещение на кръг от Световния шампионат на Формула 1. И докато ние успяхме да се накефим и на тях, и на музиката под софийските звезди, то определено завиждаме на морските ни събратя и любимите майни. Фойерверките определено не бяха само във въздуха – там се заредихме за предстоящите купони от сезона. А след това наистина glo парти по традиция отново се впуснахме в поредната нощна обиколка на големия град. И си признаваме – дори ние все още откриваме по някое ново местенце в късните часове след края на всяко събитие.

Виж повече: 6 леки напитки, с които да газираш настроението си през лятото

Аз ще бъда с чудна лятна рокля… 

Когато казваме, че светът започва да диша по-свободно, имахме предвид няколко неща. Освен партитата под звездите, ние говорим и за любимите ни летни дрехи. Те най-после извън праха на гардероба и ни показват в целия ни блясък. Тялото, което крихме заради студа, няма търпение да диша една идея по-свободно и да не стои затворено под сто ката плат. Къси панталони, поли, потници, феерични рокли… Животът става една идея по-лек! Най-хубавата страна на летния гардероб е, че при неговия подбор много рядко можеш да сгрешиш. През лятото най-големият тренд отново е свободата. Ако все пак искаш да се хвърлиш в дълбините на световната мода, можеш да видиш селекциите ни както за бански, така и още много статии с трикове ала "Как да бъда модерен и този сезон?"

Виж повече: Гардеробът на неоновото лято

Плаж, море и бар: епизод пореден 

Да, събитията в столицата винаги са на ниво. Но какво по-готино от това да си на парти на брега на морето? Парти мрежата по крайбрежната ни ивица е по-гъста от купестата облачност над София през последните седмици. Затова ние нямаме търпение да се впуснем с коли, влакове и каквото още се появи в магията, наречена море. Събитията до голямото синьо у нас са синоним на релакс и след всяко следващо се чувстваш една идея по-дзен. Може би това е вълшебството, наречено „отпуска“, може и да е чародейството на лятото, но ние дължим всичко на пленяващия бриз. А ти готов ли си да се сблъскаш с надигащата се вълна на летните събития и тази година? 

Подай лимона там: 5 яки неща с любимото кисело

Във vip ложата на лятото

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са топ местата за брънч в София

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *