Хотелиерството в родния ни край ще направи няколко скока напред

Protel и Smart Tech System обединиха сили, които ще дръпнат нивото на работа с цялостни и по-качествени ИТ решения в името на бранша

0 коментара Сподели:

Съвсем скоро изскочи нещо ново, свързано с хотелиерския бизнес, което би могло значително да улесни работата на всеки, който е в тази сфера. Идеята е нещата да се случват малко по-бързо, по-лесно и в голяма степен по-сигурно. Става дума за това, че световният лидер в производството на хотелски софтуер Protel и иновативната българска компания Смарт Тех Систем сключиха търговско споразумение за стратегическо партньорство за българския пазар. Това с други думи означава, че оттук насетне в родния ни прекрасен за туризъм край присъствие ще бележат изключително качествените хотелски софтуерни продукти на Protel, като в допълнение на това Смарт Тех Систем  ще предложи и професионалните си услуги по консултация, внедряване и поддръжка.

Предполагаме, че първият въпрос, който седи тук за всеки с настоящ или бъдещ бизнес в сферата на хотелиерството, е ясен и конкретен – кои са плюсовете в обединяването на тези две сили и как биха ми били полезни? Управителите на STS, Йордан Попов и Красимир Василев, заедно с Манфред Остхойс, управител на Protel Software GmbH, ни дадоха отговор, който да опресни представите, идеята и плюсовете за правилна перспектива от всичко това. Ясно на всички е, че България е страна с изключително добре развита хотелска индустрия, която изисква все повече от своите ИТ доставчици.

Всеки хотел или верига като една жива еко система се нуждае от цялостни интегрирани решения за своя бизнес, които да улеснят работата и едновременно с това да допринесат за сигурността ѝ.


Конюнктурните промени на световния пазар на хотелски софтуер, случили се след сливането на две корпорации, създадоха голям вакуум, който трябва да бъде запълнен. Именно по тази причина сътрудничеството на STS с Protel е вследствие на детайлно наблюдение на случващото се в бранша и тригодишен анализ, доказал категорично, че към днешна дата, както и в перспектива Protel е най-добрият избор за хотелски софтуер.

За щастие на всички, които са част от хотелиерството в България, вече и тук ще може да се възползват от световния опит и успех в бранша. Все пак фактът, че Protel е втората по големина и най-бързо развиващата се иновативна фирма за производство на хотелски софтуер в света, не е случаен. Като добавим към това и STS, които разработват и внедряват цялостни ИТ решения за хотелиерството, ресторантьорството и търговията, може да се каже, че ако сме в тази сфера, то ще имаме добър гръб за развитието на бизнеса си.

Eто още нещо ново, което може бе ще ти хареса.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *