Този секси, секси мъж: Момчето, което говори с морето

Пускаме се по арт течението и тази събота навлизаме в личния свят на новите лица в българското кино и театър

0 коментара Сподели:

Бумът на уеб сериалите и истерията по актьорите от екрана (независимо дали този на лаптопа или телевизионния) ни накараха да се замислим за всички нови лица, които изгряха и запълниха сърцата както на тийнейджърки, така и на вече пораснали момичета. Младите актьори, които все повече стават част от делника ни, всъщност са точно толкова прекрасни и красиви момчета като техните батковци, които отдавна се превърнаха в знакови имена на родната арт сцена. Ето защо тази събота, мили дами, ви представяме едно зеленооко изкушение, което ни разказва за любовта, морето и още нещо – Галин Найденов!

Забелязали сме го отдавна, но след участието му в първия сезон на сериала „Връзки“ като Боби и „Откраднат живот“ като Христо си знаехме, че този младеж ще разбие не едно и две сърца. Галин е родом от Варна, а на момчетата от морето, красотата и сексапилът доста им личат. Участва в „Star Mashine“, където Валентин Танев го нарича „българският Ален Делон", а нашето момче печели единодушно наградата на зрителския вот. След това завършва небрежно Натфиз „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Актьорство за драматичен театър“ при проф. Снежина Танковска.

Явно журитата имат око за хубавци, защото през далечната 2010 г. мистър Найденов заема първо място и като красиво лице на Варна, а актьорският занаят бързо става негово призвание.

Проектите, в които може да се порадваме на Галин, включват –  „6 и 1 наум", където той изгрява с дебютната си главна роля на Камен, „Живи отражения“ с главна роля на Иван, има участие в рекламната шапка на „София филм фест“ през 2016 г., участва и в проект за нов български телевизионен сериал с работно заглавие sCool в ролята на Борислав, усмихва ни и в „12а“ с ролята на Цъки, участва в късометражен филм с Башар Рахал с главна роля. Освен всичко това Галин е доста търсен и като водещ, но това, мислим, е напълно разбираемо.

За финал казваме, че може би защото копнеем за лято, може би защото разбираме всички млади момичета, които се прехласват по изгряващите звезди на родното кино, а може би защото смятаме, че Варна определено има какво да предложи, когато става въпрос за хубавци, ти предлагаме да помечтаем заедно за топлите дни с галерията по-долу.

Още секси момчета, тук…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *