В София през уикенда: 27 – 29 април

Какви да ги вършиш в София през следващите дни

0 коментара Сподели:

Този уикенд ни е като цял месец. Интензивни събития, които ни развеждат от дебютната вечер на Crafter, през дългоочаквания концерт на Delilah и неделния завършек със Sundaily Beats. Планувай си забавленията отсега или поне знай къде със сигурност да наминеш.

Delilah (live)
СЪБОТА, 21.00 @SOFIA LIVE CLUB

Дългоочакваната визита на британската изпълнителка е факт. Прочулата се с  хита Time, създаден съвместно с Chase & Status, ще зарадва феновете в София. Трудно е да слушаш музиката ѝ и да останеш безпристрастен. Особено емоционална и нежна, очакваме лайв изпълнението ѝ с голямо нетърпение.

Spanish Sunday Session
НЕДЕЛЯ, 15.00 @BAR PUBLIC

Каква по-добра компания за неделния ти следобед от авторски коктейли и традиционно тапас меню – всичко това на специалното испанско соаре в Bar Public. Голямата слънчева тераса ще бъде отворена и ще те очаква с топли ритми, гласа на Мишел Мандела и испанската китара на Петър Георгиев.

Crafter opening weekend
ПЕТЪК, 12.00 @CRAFTER

Качествена бира и вино ни събира за откриването на новия магазин Crafter. Под покрива му ще намериш както наливни бирени изкушения, така и изкушения за любителите на вино. Магазинът се е подготвил за всякакви нестандартни желания, затова няма да пропуснем да отпразнуваме откриването му с чаша в ръка.

Sundaily Beats w/ Soulization
НЕДЕЛЯ, 17.00 @FLIPFLOP

Последната неделя от месеца ще бъдем във FlipFlop в компанията на Sofia Beats. DJсетът ще е на Vassil Voutev -познат ти е от проекти като DAYO, Soulization и различни участия. Незаменим отговорник за представянето на живо на второто издание на лейбъла Sofia Beats – албумът Run на Божидар ВасилевTrombobby. На 29-и ще чуем специален DJ сет, наситен с много негови инструментали и ремикси.

Оригами орнаменти и живи цветя
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ @SERDIKA CENTER

Ще наминем и през Сердика център, където ни очаква разцъфнала красота под формата на флорална инсталация. Преобразено като цветен оазис те очаква ниво -1. Професионален фотограф ще заснеме моментите ти и ще може да получиш снимката си на момента. А след фиестата можеш да разгледаш и за някоя модна находка, с която да освежиш гардероба си.

Виж най-интересното в града, без да губиш излишно време – ясно, точно… и на видео.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *