Специален парти уикенд

Най-популярните посланици на електронния саунд в България - YALTA CLUB и радио NOVA, обединяват усилия за специален парти уикенд

0 коментара Сподели:

Stefan Popov стартира свое собствено предаване в ефира на радио NOVA на 23 октомври, но официалният старт на Contact ще бъде даден в петък – 17.10. Contact ще се излъчва всеки четвъртък от 18ч., а веднъж в месеца Stefan Popov ще организира и едноименни партита. Името е препратка към „връзката”, която  музиката прави с различни спомени, преживявания и хора. Резидентът на YALTA ще залага както на позабравен, но качествен саунд, така и на музика, която дори е изпреварила времето си. 

Следващата нощ – 18 октомври, е запазена за един от най-влиятелните диджеи на всички времена – Rоger Sanchez. Четирима от слушателите на радио NOVA ще получат възможността за лична среща с легендарния диджей, както за покани за партито, като участват в специална игра на сайта на медията www.radionova.bg. Условието е да се снимат с рекламата на радио NOVA Weekend на фасадата на Yalta Club и да качат снимката в Instagram с хаштаг #novaweekend.

Тагове: Yalta Club Stefan Popov
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *