Цвете за него: Георги Айляка

Направихме 6 блица по повод 6 май с 6 любими софийски герои на име Георги

0 коментара Сподели:

Георги Христов-Айляка няма да пее, само ще ни отговори на няколко въпроса за брадата, бирената революция и колко е важно да бъдеш Георги. 

Как ти викаха в училище?

Жоро Брадата, много бях горд с брадата си, много добре се грижех за нея, косъм не давах да падне от нея, след басейн си имах даже гребен за нея. Доста години беше жива, но как пък не остана още малко да хване модерните балсами и масла, за малко, тюх.

Възгледите на един Георги за Гергьовден?

Гергьовден е величествен празник, винаги съм го свързвал с края на учебната година или семестър, идва имен ден и най-големият подарък е ваканцията, която е just around the corner. Гергьовден е новата година на пролетта, Великден е само загрявка за истинския празник. Марули и агънца само това чакат.

Може ли да се забрави Георги?

На въпроси, свързани с помнене, спомени или друга мозъчна дейност, бих отговорил с удоволствие, но за жалост не мога.

От едно до космос ти къде си?

Аз много обичам космоса, много е приключенски, също така това е една от границите, които като човечество тепърва има да преминем и да разучим. Аз просто искам да съм в космоса, къде – няма значение, само да няма лелички, които да ми „шшшт-кат“

Какво е да си Ailyak?

Айлякът е човек незлобив, свободен и когато отиде в Пловдив, ще се учуди колко са бързи хората и колко много зор си дават.

Защо това, което правиш, е от значение?

На пръв поглед тъпа бира, но носи толкова много в нея. От една страна е революция в бутилка, да се опиташ да убедиш хората около теб, че има смисъл продуктите и дейностите, които заедно създаваме, да бъдат изпипани, качествени и без компромиси, да бъдат с идеята, че те са такива, каквито са предвидени да бъдат, no matter what. Отново, пак поглеждайки към бутилката си казваш, тъпа бира, какво толкова, но моментът, когато по някакъв начин помагаш с опита си(пък бил той и пълен с грешки и провали) на хора, които тепърва ще стартират изпълнението на своята идея, е великолепен. Тей че, това да мога да помогна по някакъв начин на хората около мен много ме зарежда и движи напред. Е, и бирата е хранителна, и тя зарежда.

Дълбаеш ли в несъзнателната си автобиография?

Минавам през живота в несъзнание и без знание, но дано никой не записва безспомените.

Събери се в шест думи, ама в 6.

Енергичен, свободолюбив, животниобичащ, досаден, разстройващ дисциплината и май луд.

Ако ти е любопитно какво разказа Георги, виж тук

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *