Запознай се с Mad Twinz – мастърите на бийтбокса

Момчетата са част от програмата на фестивала за улична култура Street Masters

0 коментара Сподели:

Една от най-влиятелните дръм енд бейс бийтбокс формации Mad Twinz от Русия идва, за да разтърси Live сцената на фестивала за градска култура Street Masters, който и тази година ще се проведе в Пловдив (следи събитието тук – бел. ред.). Момчетата ще изнесат 30-минутен live set, както и ще бъдат част от журито на бийтбокс шампионата на фестивала на 16 юни в парк "Лаута", Пловдив.

Техният стил е уникална смесица от дръм енд бейс, дъбстеп, трап, хип-хоп, хаус, бийтбокс и лууп машини. Признати са за едни от най-завладяващите групи на живо, а за доста хора в България от две години насам са едни от най-чаканите артисти след уникалното им представяне по време на фестивала Bscene в Базел, Швейцария, както и след концертите им с Onyx и Dope D.O.D.

Световна популярност придобиват с проекта си Soundhunters, в който обикалят различни градове по света и улавят техните звуци и след това създават музикални тракове с тези звуци в хаус, дръм енд бейс, дъбстеп и хип-хоп звучене. Именно този проект те ще представят и у нас.

Освен лудите руснаци в Пловдив ще можем да чуем и видим световноизвестни звезди от пет континента, които са важна част програмата на фестивала.

Както добре знаеш, Street Masters събира на едно място и представя различните типове улична култура, като хип-хоп танци, графити, музика и алтернативни спортове и има състезателен характер.

Събитието е с вход свободен. А за всички желаещи да вдигнат адреналина са уъркшопите по Hip-Hop и B-boying, BeatBox и Graffiti, където цената на билета е 20 лева.

За втора година Street Masters е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата, и фестивалът е част от кампанията за популяризирането на града като туристическа дестинация.

Още няколко фестивала, които не бива да изпускаш това лято!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *