Floret Restaurant and Bar – живият дух на София

Впечатляваща локация, невероятен интериор и фини удоволствия за небцето – виж къде усещаме духа на града.

0 коментара Сподели:

Floret Restaurant and Bar грабна вниманието ни още с отварянето на вратите си през 2018 година, когато се появи на софийската гастро карта и даде заявка за едно наистина пълно кулинарно изживяване в сърцето на града. От прекрасната външна част виждаме златните кубета на любимия ни „Св. Александър Невски“, а самото местоположение на ресторанта – буквално на жълтите павета,ни кара да се пренесем в онова усещане за стара и аристократична София, което толкова обичаме. 

Избираме Floret Restaurant and Bar винаги когато имаме нужда от наистина премиум селекция кафе и изкушаваща закуска сутрин, на следобедно питие с приятели и задължително на разточителна вечеря, когато искаме да опитаме всяко предложение от разнообразното им меню, което комбинира любими рецепти от световната кухня и уникалните български кулинарни традиции.

Когато говорим за меню, ти подсказваме, че тук то е изготвено само от свежи сезонни продукти и подправки,

като мястото силно подкрепя малките български производители.

За любителите на виното Floret предлага богата селекция от български и чуждестранни вина, а опитният им екип с удоволствие ще съдейства в избора на най-подходящото за теб. Тук можеш да опиташ и любимия си класически коктейл, поднесен с местен почерк, или оригинална рецепта от креативните бармани. Ние пък просто те молим да не пропускаш феноменалните им десерти, като ти подсказваме за

Ентремето с бял шоколад, приготвено с розова вода, малини, лешникова пралина и сладолед от вино розе,

а ако си фен на шоколада – шоколадовото им кремю е нещото, за което ще се връщаш отново и отново. Floret е идеален избор и за организиране на фирмено събитие – корпоративен коктейл, представяне на нов продукт или просто вечеря с колегите, като подчертаваме, че тук спазват безкомпромисни мерки за здраве и безопасност. Налице са необходимата социална дистанция между масите и дезинфекция на менютата след всеки гост.

Най-хубавата новина е, че са ни приготвили прекрасни изживявания и за студените месеци – разнообрази вечерите си с някое от тематичните им събития през ноември и декември, а ако за предстоящите празници още не си решил какви да ги вършиш и искаш да си подариш наистина специално изживяване – свържи се с тях и научи повече за техните коледни и новогодишни оферти. Ние те очакваме тук, за да усетим заедно духа на любимата ни София, където това става най-лесно – в нейното сърце.

Тези 16 ресторанта те очакват за обяд

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *