5 събития за след работа: 4-8 юни

Ето седмичните ни предложения за следработни забавления

0 коментара Сподели:

Приготвили сме ти няколко специални събития, които да те откажат от идеята да се прибереш вкъщи. Дори театърът излиза под открито небе, а какво остава за всичко останало. Виж къде и как да прекараш приятно, без да се притесняваш за ранното ставане на другата сутрин.

ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА
30 юни – 8 юли, Народен театър "Иван Вазов", 21:30 часа

Тази година изданието обещава да е в пъти по-мащабно. Програмата е изпълнена с хитови заглавия на постановки като „Калигула“ с Деян Донков, „Животът е прекрасен“ с Камен Донев, „Сако от велур“, гостуващите представления „Швейк“ и „Госпожа министершата“. В допълнение ще бъде и спектакълът хепънинг „Опит за летене“, режисиран от Стоян Радев.

Charity Dinner CHARITY DINNER 
5 юни, ул. Хан Крум 31, 19:30 часа

Ако си търсиш добра причина да похапнеш петстепенното меню на шеф Андре Токев, тук ще ти споделим една. Благотворителната вечеря ще бъде организирана в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми. Закупи куверта си предварително и стани част от осъществяването на нечия мечта.

АЛЯСКА: ВЯТЪРЪТ ТЕ ПРАСКА. РАЗКАЗ ЗА „СКИ“ ПЪТЕШЕСТВИЕ
4 юни, бар "Петък", 19:00 часа

Ако жегата ти е дошла в повече, бар „Петък“ е мястото, което ще ти припомни снежните похождения. Няколко видни приключенци ще ни разкажат за техния трип в щата Аляска. Ще изпием по едно и поне за малко ще избягаме смело извън граница с вдъхновение за следващия сезон.

TOMS AND JERRIES
29 май – 10 юни, the fridge
16:00 на 1 юни и 18:30 часа в другите дни

Изложбата Peeping Toms and Jerries на Павел Найденов е към погледите, чертае техните най-невероятни траектории като линии на желанието.Проектът е специално създаден по повод Sofia Pride Arts и за пространството на the fridge. След първия му реализиран проект за градските места на удоволствието нямаме търпение да видим какво следва.

КИНЕМАТОГРАФ LIVE+ „СРАМ“ НА ПЕТЪР КРУМОВ В КИНО ВЛАЙКОВА
6 юни, кино "Влайкова", 19:00 часа

Филмът разказва историята на Мачо – бедно момче, което бяга от училище, за да работи по строежи. Единствената му радост е приятелката му Дона. Тя обаче се срамува от майка му, която е училищната чистачка. За изборите в любовта и възможните различни гледни точки ще надникнем в този свят.

Подсили щастието си още малко тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *