BACKYARD: МЯСТОТО, ОТ КОЕТО НЕ МОЖЕШ ДА СИ ТРЪГНЕШ

Емблемата на Бермудския парти триъгълник

0 коментара Сподели:

В началото бе „Оражевото“ (Babbles), после Plan B, за да дойде Backyard. Толкова партита и концерти на това място, че направо ни е неудобно да си спомняме. Виждали сме какво ли не и сме правили какво ли не. Общо взето, рядко сме напускали бара в порядъчните часове. Но да не се отклоняваме…

Константата е, че музикалната селекция винаги е на ниво и е представяна от най-добрите родни диджеи в стиловете drum’n’bass, house, techno, acid breaks, breakbeat, funk, disco, hip-hop  и каквото се сетиш. Често се организират и лайв вечери с родни популярни и underground банди, прецизно селектирани от мениджмънта на мястото.

Локацията е основата на така наречия Бермудски парти триъгълник – ул. „Шишман“ 22. Не сме сигурни дали това е причината, но тук човек може да изпие най-голямо количество шотове и Bloody Mary понеже го правят жестоко – с чушка. Кълнем се в Кървавата Мери!

Мястото загърби проблемите от миналото и тази година кардинално реши ситуацията  с пространството си, като направи повече от добри реновации. Дългият бар за поръчки и танци си остава, а диджейският пулт е построен наново, така че хората зад дековете и грамофоните да следят изкъсо звука и настроението на публиката.

Момчетата от Backyard не спряха дотук и обновиха пространството пред бара, като го превърнаха в красива и уютна градина, където можеш да прекарваш времето си до 22:00 часа.

Инсталиран е и голям проектор, на който ще можеш да следиш  дори европейското по футбол . Чуден бонус за всички фенове!

Не пропускаме да ти кажем, че понеделниците са отредени за суши вечери с майстора на японските гурмета Жоро Марков. А как ще прекараш твоята вечер в задния двор, зависи изцяло от теб!

А КАКВО ОЩЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОТРЯБВА ЗА ЛЯТОТО, ВИЖ ТУК!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *