Carrusel Club: Парти въртележка

Блясък и емоция

0 коментара Сподели:

Не казвай, че те е завъртял животът, ако поне веднъж не си бил в Carrusel. Тук те посрещат като специален гост и те изпращат като приятел, защото всичко в клуба предразполага към позитивни емоции, които винаги има с кого да споделиш. Обстановката се помни дори и в най-безпаметните нощи, а интериорът е едно от най-добрите дизайнерски постижения в града.

Не ти липсва нищо – от дребни арт детайли, през блясък и експлозивна енергия до уютни каше места, където да поемеш дъх или да се отдадеш на интересен разговор.

Предупреждаваме те, че от въртележката на столичния нощен живот няма слизане преди изгрев слънце, а от разнообразието им от тематични партита и гости буквално ще ти се завие свят. Екипът, който определя себе си като едно голямо семейство, е забъркал смес от концептуални Shame, Zodiac, Social time, All Eyez On You Хип-Хоп партита, уикенди с електронно звучене — диско, хаус, фънк и груув мотиви до Fashion партита и комедийни шоута.

Всеки месец на небезизвестната сцена на Carrusel се качват музикални величия от ранга на  Stephane Pompougnac, Filippo Nardi, Juliet Sikora, Kraak & Smaak, Tube & Berger, Gorgon city и др., за да видят отвисоко как го правим в София.

Избер кое от партитата е за теб, а останалото остави на нощта. Тя е млада и си знае работата.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *