Лятото в бутилка, в парка

Свежи летни напитки за изтрелващ старт на деня и вълнуващ край на вечерта

0 коментара Сподели:

Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia

Лятото идва, а с него и неимоверното желание да поглъщаме огромно количество течности целодневно. Започваме сутрин със свежи напитки за изтрелващ старт, след което обедно-следобедно продължаваме с цветни сайдери и разни други билкови отвари. И понеже на пазара вече има щедър избор с вкусове от гореспоменатите, в най-слънчевия ни брой ги събираме за проба, за да ти ги разкажем. Пием, смеем се, снимаме ги и ти показваме любимите сред тях в най-добрата им форма.

Благодарим на Sofia Design District, че осигури компанията на нашите герои!

STRONGBOW

Strongbow винаги е вълнуващ избор. Независимо дали ще се спреш на класиката Gold Apple или Red Berries, който гали небцето с изтънчен комплекс от аромати: микс от нар, малини, червени боровинки и ягоди, сладостта е балансирана от киселеещия ефект на ябълките за резултат, който напълно утолява жаждата. За истински триумф на сетивата се поднася добре охладен, върху кубчета лед, в непретенциозна градска обстановка. Можеш да го пиеш съчетан с широка палитра от храни, включително десерти.

КРАДЕЦЪТ НА ЯБЪЛКИ

Ябълковото вино, или така познатият сайдер, влезе в дрехите на познатата „Загорка“ бутилка за многократна употреба и остави трайни отпечатъци във вкусовата ни памет. Всички знаят, че чуждите ябълки са най-сладки, така че е повече от логично защо ни е толкова приятна всяка една глътка. И понеже в живота трябва сам да вземеш това, което най-много искаш, не чакахме много след аферата с ябълките и крадем вече и вишни!

FRUDADA

Перфектната храна в бутилка, която покрива ежедневните ни нужди от лека закуска бързо, лесно и вкусно. Това е за тези, които нямат много време да си приготвят сами питателно смути, но искат да водят по-здравословен и балансиран начин на живот. Всяка глътка съдържа само свеж сок и пюре от плодове и зеленчуци, получени по метода на студено пресоване. Без добавена захар, вода и подобрители. Можеш да откриеш Fru Da Da в хладилните секции на магазините.

BLIND PIG

С вкус, който го отличава от другите сайдери, „Сляпото прасе“ има всички шансове да обере овациите за най-добър дебют това лято. Той е вдъхновен от сухия режим през 20-те в Америка, когато изобилства от тайни заведения, чиито предни салони за прикритие са наричани Blind Pig. Това е и причината в характера на напитката да се усеща толкова много от смелия дух на онази епоха.

FRITZ-KOLA

Това е по-доброто Аз на познатите безалкохолни питиета. С изцяло натурални съставки – истински плодов сок, истински ядки от кола, истинска ванилия, истински кофеин, фриц напитките са с лека газировка и са супер включване за летните дни. Има разнообразие от вкусове и според нас всеки може да намери своя, ако реши. Веган издържана е и се продава единствено в рециклируеми бутилки от стъкло.

3 CENTS

3 cents е висш пилотаж. Това е напитка, създаден от бармани за нуждите на най-добрите миксове, които им се налага да забъркват. В този ред на мисли това е перфектното другарче на премиум джинове и водки, въпреки че чистия състав от изворна вода и висококачествен естествен хинин позволяват употребата й и отделно. Предлага се в различни вариации с натурални билки, подправки и цитруси.

FENTIMANS

Приятно сладко-кисел вкус, съблазнителни балончета и обаятелна визия – едва ли би отказал на бутилка Fentimans. Брандът има над 100-годишна история и е важно е да знаеш, че всичко подписано от него е с наистина високо качество, прави се по изпитана британска рецепта, а процесът по създаването се нарича „ботаническо варене“ и включва употребата на много билки, корени от различни растения и прясна изворна вода. Вкусово отличаваме Rose лимонада, приготвена от българско розово масло, черешовата кола и джинджър бирата, която няма нужда от представяне, защото е една от най-вкусните в света.

TATRATEA

Тatratea не би могъл да бъде поставен под общ знаменател с нито една от изброените напитки досега. Това е питие с градус, което се прави от чаени листа в подходяща комбинация с билки и вода от Татрите за съвършен вкусов баланс. Визуалната хармония също е пълна заради уникалната бутилка-термос, върху която са изобразени символите на кръговрата на живота. Напълно натурален продукт и усещане, които консумираме чисти с много лед или в майсторска комбинация от по-добрите бармани.

Представяме ти и най-добрите бири за лятото.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *