Go Shops: Вкусни продукти от цял свят

Подправки и продукти от цял свят в София

0 коментара Сподели:

Вкусните магазинчета с продукти от цял свят са част от софийската гастро карта. На следващите страници селектираме местенцата, които предлагат разнообразен избор за всеки вкус и за приготвяне на различни национални ястия.

LA BOTTEGA

La Вottega е като знаме на Италия из софийските улици. Предпочитано място за паста, пица и за презареждане с наистина качествени вина и гурме италиански продукти. И в петте локации откриваме суха и прясна паста, сосове и сладка, сирена, колбаси, зехтини, които отговарят на всякакви финансови възможности, както и вина от всички региони на Апенинския полуостров.
Работно време: 09:00 – 23:00
ул. Цар Иван Шишман 24
088 995 2266

LITTLE LONDON

Нашият малък Лондон е локализиран на ул. „Кракра“ и е истински оазис за любителите на английските марки. Можеш да си напълниш цяла чанта с продукти директно от Острова.
ул. “Кракра” 1
088 520 5553

БЕРЬОЗКА

Верига магазини, познати с богатия си асортимент от традиционни за Русия деликатеси. Отбиваме се всеки път, когато ни домъчнее за братушките и вкуса на пелмените, сладкишите и истинската водка.
ул. “Солунска” 43
0883233054

L'INSTANT

Френски бутик за храна и вина, чийто асортимент се разгръща между терини, пастети, сьомги, вина и готвена храна специално за тези, които нямат време да си приготвят нещо вкусно сами вкъщи.
ул. “Арарат” 4
02 843 0364

CICCIONE

Любимците ни от Ciccione са на пазара от 2012 година и ни радват с 3 обекта, където можеш да се насладиш на разкошни плата колбаси и сирена, гъши пастети, месни изделия като пушената им панчета, млечни деликатеси, хлебни изкушения, подбрани зехтини и какво ли още не. Голяма част от продуктите им са от Модена, а качеството е гарантирано.
Работно време: 08:00 – 00:30
ул. “Христо Белчев” 6
0882 503 040
www.ciccione.bg

БАКАЛИЯ

Когато искаме нещо вкусно и средиземноморско с гарантирано качество, винаги се запътваме към „Бакалия“. Мястото е отличен гурме магазин, предлагащ автентични, разнообразни и традиционни гръцки продук­ти в самия център на града. Тук ще намериш хранителни стоки от всички краища на Гърция – узо, ципурo, млечни продукти, колбаси, зехтин и маслини. Като можеш да пазаруваш на едро и дребно, според нуждите.
Работно време: 08:30 – 20:30
ул. “Княз Борис 1"

2 443 0007

IKEA

Няма как да забравим магазина за шведска храна след касите на ИКЕА. В малкия food корнер може да от­криеш повече от голямо разно­образие от продуктите на северната страна.
ул. “Околовърстен път” 216
0800 45 800

BAHARAT

Около 60 вида подправки за всеки вкус и за приготвяне на ястия от различни кухни по света са скрити в стъклените бурканчета на рафтовете в „Бахарат“. Наситеният аромат е основното предимство тук.
ул. “Цар Иван Асен II” 9
0899 99 66 85

LUI`s

Китай трудно би могъл да се опише с няколко думи, но влезеш ли в това магазинче, можеш бързо да придобиеш усещането, че си там. Храни, подправки, козметика, традиционни облекла и какво ли още не.
ул. “Пиротска” 18
981 53 29

LA CASA LIBERICA

Лято и Испания – това е най-хубавото съчетание от думи, за което се сещаме, а за да усетиш вкуса му, трябва да посетиш кокетния La Casa Iberica. Мястото предлага испански деликатеси и специални вина от най-известните винени региони на Иберийския полуостров, като селекцията на продуктите им покрива асортимента на почти всички испански области.
Работно време: 08:30 – 20:30
ул. “Ангел Кънчев” 26
ул. “Сан Стефано” 4Б
0895 551 444
lacasaiberica

ROSEMARY & THYME

Rosemary & Thyme правят любовта към екзотичната кухня лесна, достъпна и на един клик разстояние от всеки. Те са онлайн базиран магазин, от който можеш да закупиш тематична кутия, която съдържа всичко необходимо накуп, в правилните количества и с точните рецепти, за да си сготвиш нещо, което ще те пренесе в Азия, Индия, Япония, Тайланд или Мексико. Ммм!
www.rntshop.com
rosemaryandthymeshop

0879 062 947

Комибинирай ме със стил: бира и храна edition.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *