Δ SCIENCE Party Δ

0 коментара Сподели:

Вечерта на 30 септември Музейко има двоен повод да празнува. Освен че посреща своя първи рожден ден, любимият тръгълник и неговите Музейковци отбелязват Европейската нощ на учените!

Ето защо, ако си навършил 18, можеш да се включиш във второто, много специално парти с научен привкус. В тон със сезона, темата на това Science Party е ЦВЕТОВЕ.

На второто парти за големи те очакват многоцветни храни и напитки, химични огнени избухвания, интерактивна лекция, мацаница в стил Джаксън Полък и интерактивни приказки.

За музикалното оформление ще се погрижи Ясен Згуровски, който, като всеки добър художник и илюстратор, разбира от цветове, а и от музика.

Екипът на Музейко пък е подготвил програма, която да убеди и най-скептичните, че науката може да бъде много красива. Ще разберем защо да съчетаваме храните си по цветове и как горят солите на различните метали както и как и защо възприемаме цветовете. Ще можем да помацаме в стил Джаксън Полък, а между интерактивните приказки и игри с научен привкус ще се подкрепяме с шотове „Дъга“ и коктейли във всевъзможни цветове.

След 19:30 часа!

Билетите са в продажба на касите в Музейко и онлайн на www.muzeiko.bg. Ако си сред първите 50, цената е 10 лв. След това цената за предварителна продажба е 15 лв, а на входа 20 лв.

Тагове: парти Музейко
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *