5 събития за след работа: 18 – 22 юни

Делничните дни на градска територия не са толкова страшни, колкото изглеждат

0 коментара Сподели:

Напоследък се хващаме все по-начесто да се отдаваме на мечти по море и планини в работно време. Докато дните към уикендните бягства се нижат, ти предлагаме няколко варианта да освежиш настроението и да запалиш летния дух независимо от присъствието на делника. 

SUMMER IN THE CITY – YALTA CLUB

Ялта както винаги са се погрижили да не останем без музика и парти настроение дори когато сме в града, дори когато ни се стои под звездите. Отварят любезно градината и те канят на chill out романтика под звуците на Soul Fiction, Diass,RUNO, Impérieux, Michael Veili.

МАЛКИ ФИЛМИ / 24-ЧАСОВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО
 

Стана ни традиция да се отбиваме през любимия бар „Петък“ за порция късометражни изкушения в понеделник вечер. Този път ще се потопим в 24-часовото предизвикателство на Nu Boyana Film Studios и програмата на FilmForge. Екипите също ще ни правят компания  с филмово коктейлче.

ВЕЧЕРЯ „100 МИЛИОНА ГОДИНИ ХРАНА“

Ресторант „Багри“  и Gourmet Publishing те канят на магическа вечеря, кръстена и посветена на книгата на Стивън Ли. Антропологичен разказ и пътепис, даващ задълбочени познания за историята и съвременното развитие на храната в различните човешки култури. „Багри“ ще предложи специално меню на шеф-готвач Ивайло Игнатов, което ще те разведе из дълбоката същност на slow food кулинарната философия, която изповядват.

ПРЕМИЕРА В СОФИЯ НА „ВСИЧКИТЕ НАШИ ТЕЛА“ С ГЕОРГИ ГОСПОДИНОВ

Каква по-добра причина да се отбием в Младежкия театър „Николай Бинев“ от възможността за среща с любимия ни писател Георги Господинов. След година отсъствие, четения в Манхатън, Бруклин и Колумбийския университет той се завръща в София, а поводът за срещата е разговор за новата му книга, сборник с къси, много къси разкази “Всички наши тела“.

BOLD OFFICIAL OPENING

Със сигурност няма да пропуснем откриването на BOLD – Шоурум за интериорен дизайн и пространство за събития. BOLD ще даде поле за изява на различни дизайнери, творци, предприемачи и хора с идеи. Първото „наздраве“ е от тях в компанията на изложба на няколко млади артисти, занимаващи се с визуални изкуства в сферата на илюстрацията, графичния дизайн и видеопродукцията.

А ето и къде можеш да приключиш следработната разходка.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *