Born to ride: Веломагазините в София

Предлагаме ти обиколка на най-добрите байк шопове из града

0 коментара Сподели:


През последните години любовта към велосипедите нарасна и все повече предпочитаме този алтернативен начин за придвижване из града.

Велоалеите наоколо се увеличиха, а паркоместата в офиса вече дори не стигат за всичките ни колелета.

Затова решихме, че няма по-подходящо време от това, за да направим преброяване на по-добрите веломагазини. Завъртаме педалите и обикаляме всички местенца из града, които предлагат не само най-новите модели байкове, но и добър сервиз и поддръжка.

ALL MOUNTAIN

Грабват вниманието ни с това, че са единственото място в града, където можеш да тестваш седалка за байка и ако не ти хареса, да я върнеш. Освен това в магазина ще получиш пълна подкрепа за твоя велосипед и идеите си, без значение дали са насочени към една гума или цяло колело. Можеш да им се довериш, защото слабост са им custom проектите. Те са единствените дистрибутори в България на RACE FACE, ODI, WTB, EVOC, LEZYNE, Peaty‘s и Black Peak.

BIANCHI

Произнасяйки Bianchi, цветът челесте е първата асоциация, която може да скокне в главата ти, после идват и другите – над 130-годишна история, постоянна инвестиция в технология на материалите и италианско качество. Bianchi вярва, че сърцето на велосипеда е рамката – всички рамки се проектират и разработват в централата на Bianchi в Treviglio. За сглобяването на всеки велосипед се грижи един-единствен човек, което говори за постоянно внимание към детайла и непрекъснато развитие на идеята. B-bikes отдават заслуженото на кралската марка и вместо магазин за велосипеди правят шоурум, където можеш да ги разгледаш и да ги усетиш в пълното им величие. Имат пълен набор от модели за Road, MTB, City-Trekking, e-Bikes и аксесоари, които да са полезни на всеки велосипедист. Ти си!

ELJOY BIKES

Електрическите велосипеди са една чудесна причина да слезеш от колата – по-бързо, по-приятно, по-зелено, с тях нито едно изкачване не е проблем! Eljoy bikes носят радост не само с името си, а и с дейността си – производство на е-bikes с опция за персонализация на мощността на мотора, пробега на батерията и така до най-малкия детайл. Очаква те задължителен тест драйв на поне няколко различни модела, за да ти е по-лесно да си избереш!

SCOTT

Scott канят на пролетно outdoor приключение и осигуряват всичко необходимо за него – от премиум шосейни и планински велосипеди за cross country, trail и downhill до пълна гама аксесоари и сервиз. Отделят специално внимание при избора на велосипед както за спорт, така и в ежедневието и консултантските услуги определено са силната им страна. Тук ще намериш велосипеди Scott, Cannondale и GТ.

DRAGZONE ВИТОША

Единствено в този магазин можеш да си направиш bike fitting – цялостна настройка на велосипеда според височината, широчината на гърба, дължината на ръцете и краката ти. Това гарантира максимално удобство и сигурност при употребата му. Прави я Пламен Ганчев. В магазина ще намериш австрийските KTM, френските Look, американските Banshee, полските Creme и NS,  най-високия клас български high end велосипеди на DRAG. Eлектрическите байкове, подкрепящи идеята за при­движване без замърсяване, също намират своето място тук. Специално внимание се отделя и на седалките за шосейки – Selle SMP и Fi‘zi:k. Най-хубавото е, че имат висок клас части, т.е. всичко, което ти трябва. Получаваш 5% отстъпка, ако се явиш със списанието.
Пробвай я!

TRUE RIDERS

С 15-годишна история първият магазин за екстремна екипировка продължава да отделя внимание на клиентите си и да им предлага качествено съдържание. Там те чака footwear за mountain байкове, сервиз и приятни разговори.

MAXBIKE

B Maxbike Sofia ще намериш планински, шосейни, градски, трекинг, dirt jump и детски велосипеди на Shockblaze, Ferrini и Sprint, необходимата екипировка и най-силното – обезопасени алеи за тестване! Мятай се!

BIKE CENTER

Един истински байк център, където се срещат велосипедите, компонентите, аксесоарите, екипировката, ремонтните дейности, идеите и ти. Specialized, Cube и Sram са само част от марките, които те очакват там.

За всички екстремни ентусиасти с фотоапарати.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *