Снимаш ли стабилно?

Новото издание на Red Bull JOURNEYversity очаква „стабилни“ визуални артисти за невиждана надпревара.

0 коментара Сподели:

Red Bull

Когато чуем, че нашите приятели от Red Bull готвят нещо интересно, адреналинът в миг ни обзема и нямаме търпение да научим повече. Този път предизвикателството, което са ни подготвили, е наистина сериозно, а ако и ти си сред хората, които се търсят в него – те съветваме да не се колебаеш и миг. Осмото издание на Red Bull JOURNEYversity очаква най-креативните визуални артисти – фото- и видеографи, готови да творят за предизвикателство на Морените, Витоша. Идеята на приключенския университет е да обучава с цел „студентите“ да навлязат по-дълбоко в спецификите за отразяване на дадена приключенска дейност или екстремен спорт, като в духа на университета, наравно с обучението е и приключението, затова то се провежда в контекста на най-необикновените събития през годините. Състезанието по витошките морени е единствено по рода си в световен мащаб, което ще направи участниците в JOURNEYvesity екип, отразяващ неповторимо събитие.

Ако си личност с интерес към фотографията, кратките видеа и фото/видеоматериалите, то това определено е твоето предизвикателство,

а големият бонус е, че избраните за участие в JOURNEYversity след кандидатстване и одобрение ще имат възможност да се запознаят със стандартите за видео заснемане и обработка на Red Bull Media House. Те ще могат да станат част от специално организирана приключенска сесия преди състезанието, да реализират самостоятелно създадено от тях съдържание, като платформата ще им предостави възможност за популяризация на репортажите през каналите на Red Bull.

Срокът за кандидатстване в този чуден Red Bull JOURNEYversity, сесия Moreni Challenge, е до 18 май, а всички агенти, желаещи да станат част от неповторимото изживяване, трябва да изпратят свои визуални материали и кратко резюме на redbullcontent.bg@gmail.com. Освен всичко друго, най-добре представилите се фотограф и оператор ще си разделят награден фонд от 2000 лв под формата на ваучери за фото и видео техника., а ние те съветваме да побързаш и нямаме търпение да видим какви си ги свършил после. Стискаме палци!

Ако пък искаш да носиш чифт супер яки кецове на това Red Bull изживяване – виж как да си ги спечелиш ето тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *