Бионсе и Джей-Зи: Всичко е любов

Семейство Картърс с изненадващ нов общ албум

0 коментара Сподели:

Семейство Картърс – Бионсе и Джей-Зи – взривиха съботната вечер като пуснаха изненадващ нов общ албум!  Двойката издаде на 16-ти юни проекта „Everything Is Love“ под името The Carters, който включва 9 нови песни (плюс бонус трак, наличен само за Tidal). Те обявиха премиерата на новия албум само, както те могат… на огромните екрани по време на концерта им в Лондон, част от стартиралото световно турне „On the Run II Tour“.

Веднага след анонса хаштагът #EverythingIsLove стана #1 в световния трендинг чарт за споделяне в инстаграм и туитър, като само за първите 24 часа бяха регистрирани над 1.7 милиона споменавания на хаштага в социалните мрежи. Фенове, медии и артисти от шоу бизнеса коментираха неочакваната премиера, новите песни и страхотните умения на Бионсе в рапирането.

'Everything Is Love' беше представен ексклузивно за 24 часа в стрийминг платформата Tidal. След ексклузивната премиера в Tidal, албумът е наличен във всички легални платформи за стрийминг в цензурирана и нецензурирана версии.

В същото време двамата представиха и първото видео от албума към сингъла "Apeshit".

Видеоклипът е зашеметяващ като беше обявен от сп. Билборд за „образец на модерното изкуство“, а сп. Ролинг Стоун го определи като „визуален спектакъл“.

Видеото, изпълнено със символизъм, е заснето в един от най-популярните музеи в света – Лувъра в Париж – под режисурата на Ricky Saiz и включва световни класики като „Мона Лиза“, „Коронясването на Наполеон“, статуите на Крилатата Нике от Самотраки и Венера Милоска, и други. В първите 24 часа видеото "Apeshit" събра над 7 милиона гледания, а до момента има 17 милиона, или средно по 145 хиляди гледания на час! "Apeshit" оглави и видео чарта на YouTube в САЩ и Великобритания, и влезе в Топ 10 на още 22 държави.

Приятно гледане!

Ето какво да правиш тази седмица след работа в София.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *