Обедните менюта в софийските ресторанти

Lunch hour is the best hour

0 коментара Сподели:

Като страстни почитатели на вкусната храна екипът ни обожава разнообразието на обедните менюта, които любимите ни ресторанти предлагат. Винаги сме в търсене на по-по-най-вкусните предложения, тематично оформени за обедното ни похапване. В месеца, когато навън става все по-студено, решихме да заснемем красиво и апетитно селекцията ни за lunch time и да те поканим на топъл и вкусен обяд в ресторантите с най-примамливи предложения.

Brick cafe SOFIA

Brick Cafe Sofia ще ти приготви най-вкусния нисковъглехидратен обяд. Тук обръщат специално внимание на фит храните, които се грижат за линията ти по най-добрия начин. Любителите на което и други здравословни режими ще намерят най-подходящите вкусотии, съдържащи под 7 г въглехидрати. Опитай изкушаващото кето телешко с гъби и кашкавал, както и карфиола с къри, кокос и бадеми. Можеш да си ги доставиш и у дома.

ул. „Константин Щъркелов“ 11
0882 955 551

HASIENDA

По което и време да се от- бием в ресторант Hasienda, си хапваме вкусно. Стане ли време за обяд, ни е най-любимо. Обичаме телешките каренца с броколи, опитва- ме с удоволствие и запечения свински джолан с гъбен сос. В ресторанта всеки ден ще намериш разнообразно и различно обедно меню, в което не пропускат да сложат и постни предложения, дневни супи и специални десерти, които да направят деня ти сладък.

бул. „Цар Борис III“ 94
0886 276 973

LA PASTARIA

Пътят на вкусната храна ще те отведе до La Pastaria. Италианският кът на ул. „Шипка“ е винаги гостоприемен и с разнообразни предложения в обедното си меню всеки ден. Ще те изкушат с типична италианска ловджийска яхния „Качаторе“ с пресни патешки бутчета и специален сос с опушен бекон. Препоръчваме ти да опиташ и филе от сьомга с киноа и гриловани зеленчуци.

ул. „Проф. Асен Златаров“ 24
0895 500 606

MAMMA MIA

Синоним на вкусната храна, с радост възкликваме Mamma Mia. Тук обедите са дълги и разточителни, а ястията богати на вкусове. Препо- ръчваме ти класическото за сезона свинско печено в тиква върху пюре от царевица с нахут, както и Роладини от тиквички с мус от пикантни сирена. Всичко това поднесено с усмивка, част от специално приготвеното обедно меню, което е винаги разнообразно и с внимание към различните вкусове.

ул. „Цар Шишман“ 39
0884 207 036

SASA

SASA Fashion Food & Club е иновативна концепция, която събира на едно място микс от любимата ни храна и усещане за динамика и парти емоции. Карат ни да се чувстваме комфортно и специално по всяко време на деня, поднасяйки специални обедни предложения, като любимите сарми от кълцано свинско и дроб, поднесени с млечен сос по рецепта от Банско-Разложкия край, и традиционен тиквеник с ванилова поръска.

бул. „Джеймс Баучер“ 100
0884 706 060

TEMPERO

Още с влизането в ресторант Tempero чувстваме уют, красота и топла атмосфера. Тук обичат да ни готвят вкусно и с най-хубавите и качествени продукти за сезона. Всеки ден ни приготвят вкусен и разнообразен обяд, като специално ти препоръчваме пикантната салата от леща с колбас Калабро, хрупкави зеленчуци и песто, както и френското петле с билкови картофи, салата с два вида зеле и сос Жу.

ул. „Голо бърдо“ 2
0878 704 470

THE VIEW

Ресторантът с впечатляваща панорамна гледка над цяла София превръща ежедневния обяд в специален момент. На делничния им бюфет ще намериш салати, супи, седем основни ястия с вегетариански и рибни предложения и, разбира се, примамливи десерти. Отбиваме се и без да чакаме, избираме от различните предложения всеки ден. През почивните дни пък можеш да опиташ а ла карт менюто.

бул. „Витоша“ 89Б Милениум център, ет. 24
0889 724 124

КОСМОС

В космическите вкусови вселени съществува свещено време за обяд. Отдаваме му специално внимание и връщаме хармонията в деня си с локалните продукти и извънземни произведения на „Космос“. Завеса от пара с тетевенска саламурена супа с речни риби, печени на жар и опушени с трици от дъб. Опитай и патешкото бутче с картофено пюре, глазирани моркови, мариновани в гъмза сини сливи – за извънземен обяд.

ул. „Лавеле“ 19
0888 200 700

РАКЕТА РАКИЯ БАР

Космонавтите“ от „Ракета Ракия Бар“ материализират идеята за вкусни тради- ционни ястия, поднесени в атмосфера, носталгично намигваща към миналото. Тук ракията сама идва на масата, а храната е по-вкусна от всякога. На обед се грижат за нас с разнообразни гозби, като свински врат в сос „Демиглас“, овкусен с родопски билки, мариновано пилешко бутче, запечено с масло и бира, хрупкава коричка върху пресни салати и лимонов винегрет. 

ул. „Янко Сакъзов“ 17
02 444 6111

САНДВИЧАРНИКА

С ръка на сърцето можем да кажем, че „Сандвичарника“ неведнъж е спасявал обяда ни. Тук винаги те очакват свежи салати и вкусни сандвичи. В часовете на така дългоочаквания обяд добавят и по още няколко вкусни предложения към обичайните – супи, разнообразни основни и винаги пресни десерти. Каквото и да избереш, е много възможно да се изкушиш и да откраднеш някоя вкусотия, която да задоволи апетита и в по-късните часове на деня.

ул. „Иван Вазов“ 12
0890 143 110 бул.

„Ал.Стамболийски“ 143
089 014 3111 

ФАБРИКА ДЪГА

Вълшебствата във Фабри­ката се случват през целия ден, но за обед традицията повелява трескави пригото­ вления. Правилата са ясни – очакват те две вкусни супи, вегетарианско и ястие с месо. Изненадата е специал­ното предложение, което често е вкусна риба. Чудеса­ та са още по-вкусни, когато знаем, че са здравословно приготвени – без пържене и само с пресни, качествени продукти, типични за люби­мата „Фабрика Дъга“.

ул. „Веслец“ 10
02 444 0556

ЩАСТЛИВЕЦА ,,САН СТЕФАНО ПЛАЗА''

„Щастливеца“ е ресторантът, където се чувстваме най-добре. Гостоприемни са през целия ден и освен богатите вечери се отбиваме и за да опитаме разнообразното им обедно меню. Препоръчваме ти любимата ни крем супа от жълта тиква, също месните предложения като свински медальони, запечени с крем Филаделфия, каперси, сос от сирена и бекон. Всяко ястие с внимание към свежите сезонни продукти.

Сан Стефано Плаза (паркинг)
02 441 3344

Виж къде най-много обичаме да си пием кафето и чая в София.

Виж какво обичаме да си пийваме след дълъг работен ден.

Последвай инстаграм страницата ни за още вълнуващи маршрути в градски условия.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *