Ново място за култура – speakeasy bar

Новото място за култура във Варна

0 коментара Сподели:

Може сърцето ни вечно да е в плен на София и възможностите, които ни предлага, но от време на време и на нас ни се иска да избягаме от нея. Тогава наше убежище се оказват морските градове, чийто чар е несъмнен.

В последно време сме обсебени от Варна и нейния нощен живот. Култура – speakeasy bar не е поредното заведение, в което да изпиеш по едно-две с приятели, а е иновативен проект, започнат от Мартин, Михаил и Велислав – трима млади миксолози, вдъхновени от скритите барове по време на сухия режим. Заедно създават това заведение, което е и новото културно място в града.

Култура – speakeasy bar е място, на което да опиташ от авторските коктейли на младите създатели, да откриеш нещо ново, което да развълнува сетивата ти, и да се потопиш в атмосфера, която е сякаш извън времето и пространството. Да се откъснеш от външния свят, който понякога е агресивен и злонамерен.

Влез в изкуството на добрия живот и не се страхувай да „говориш свободно“. Малко са нещата в студените зимни вечери, които ни влияят по-добре от един хубав коктейл и приятна културна атмосфера. Май по-често ще отскачаме до Варна.

Виж кой е барът на бохемите.

Последвай ни в инстаграм, където редовно споделяме любимите си места.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *