STREET MASTERS: KiNK & DUB PISTOLS

KiNK и DUB PISTOLS са хедлайнърите на концертната сцена

0 коментара Сподели:

Едни от най-предпочитаните имена за големите световни фестивални сцени – KiNK и DUB PISTOLS – щe бъдат част от програмата на фeстивала STREET MASTERS, който ще се проведе между 21-ви и 25-и юни в Пловдив.

Тази година STREET MASTERS предлага пет сцени и сериозна програма, като запазва характера си на един от най-големите фестивали за улични изкуства в света,

но обръща внимание и върху иновациите в музиката, новите технологии и връщане към историята на музиката чрез серия от дискусии, лексии, уъркшопи силна филмова програма.

Концертната програма на фестивала ще се състои на 23-ти и 24-и юни в Панаирен град, Пловдив.

Първият ден (23-ти юни) феновете на фестивала могат да очакват KiNK Live. В момента изпълнителят е едно от най-големите имена на световната електронна сцена, с милиони слушания в YouTube и Soundcloud. Избиран е два пъти за най-добър live DJ изпълнител в света за 2015-а и 2016-а, според Resident Advisor. Специално за STREET MASTERS е подготвил малко по-различен сет, който ще зарадва както почитателите на електронната музика, така и традиционните фенове на фестивала. Освен KiNK на този ден феновете ще могат да видят и виртуозни изпълнения от един от най-актуалните loop station артисти в света Tioneb от Франция, както и от един от лидерите на българската елетронна сцена Silver Ivanov.

На 24-ти юни царете на live изпълненията DUB PISTOLS ще закрият официалната програма на фестивала. Изпълнителите от британската дъб реге група, която умопомрачителният Бари Ашуорт събира през средата на 90-те, владеят до съвършенство омагьосването на публиката по време на концерт. За това говорят не само награди като Best live band 2012, Breakspoll best live band 2013, BMA Best live act 2014, а и редовните им гостувания на международни фестивали от ранга на Glastonbury, Bestival, Glade, Beautiful Day и Rock Ness. Влиянието на групата е толкова силно, че са едни от най-предпочитените композитори за саундтраците към компютърни игри като Tony Hawk, Tigwer Woods PGA Tour, NBA и FIFA. Като част от програмата на 24 юни са още DJ GroovY, Спенс и RapNRoll Band, както и група Остава.

Тази година фестивалът STREET MASTERS ще се проведе за пети пореден път и отново ще предложи световни надпревари в бийтбокса, хип-хоп танците в стиловете breakin` и all styles, както и в графитите и алтернативните спортове.

Фестивалът е един от най-големите в света, като последните световни серии през 2015-а година са гледани от близо 2 млн. зрители от цял свят чрез интернет. Тази година фестивалът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

Билетите са вече в продажбата в мрежата на TicketLogic и Eventim.

За допълнителна информация може да следите официалната Facebook страница.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *