Стани капитан на лодка в Халкидики. Или моряк!

В дълбоки води с ALFA Boats Rental

0 коментара Сподели:

Властелините на морските води ни канят в селището Вурвуру на втория ръкав Ситония на Халкидическия полуостров. Нанизани като бели перли по безкрайната синя шия на морето, напълно оборудваните, безопасни и готови да порят вятъра лодки ни очакват, за да ни отведат на вълнуващо и незабравимо пътешествие. По следите на нови и безлюдни плажове се чувстваме като героя на ди Каприо от „Плажът“ – горди и щастливи завоеватели на парчета от рая. А най-хубавото е, че с Alfa Boats ние имаме възможност да бъдем капитани за един цял ден!

За да управляваме лодките, не ни трябва разрешително. Само вятър в косите, много приключенски дух и сърце с формата на Халкидики.

И така, готов ли си за едно незабравимо преживяване, на което да откриеш деветте острова на Вурвуру, своя собствен изолиран плаж или пък да плуваш в сините води на Синята лагуна – една от най-добре пазените тайни на полуострова Ситония? Направи си романтичен пикник за двама или групова екскурзия. Картата за това Аlfa приключение е у теб! 

Най-добрите барове и ресторанти и хотели в Ситония

Халкидики ръкав по ръкав: Касандра, Ситония и Атон

Гледа ли новото ни видео?! Виж заедно с Тео Чепилов и Драго Симеонов кои са най-добрите моменти от хит сериала Stranger Things и спечели награда

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *