Духът от вълшебната бутилка не пие алкохол

Zero Beer Makes Me Cheer!

0 коментара Сподели:

Как да не кажем ДА на златната или по-точно кехлибарената среда? На вълшебната бутилка, която ни позволява едновременно да се наслаждаваме на любимия си вкус и да останем физически активни. Освен че е най-добрият ти приятел в спортните дейности като каране на колело, нощно бягане или успешно сваляне на гаджета, 

бирата без алкохол е идеална и за онези моменти, когато трябва да си 100% себе си.

CLAUSTHALER

Пътищата на вечната традиция на германския хмел и на иновацията в нефилтрирането и крафт пивоварството се преплитат отново, за да достигнат до пресечната си точка – неподправимия вкус на настоящето. Той носи едно-единствено име – това на безалкохолната бира Clausthaler. Вълшебството на германския вкус отново гали небцето ни и без капка угризения понася душите ни в любимата ни хедонистична вселена, където изобилието от удоволствия никога не приключва и винаги се лее хубава музика. Да, и хубава бира, разбира се. 

HEINEKEN 0.0 

Сетивата ни за хубавия живот винаги са били особено изострени, а когато говорим за бира, ние като на магия се превръщаме в професионални дегустатори. Вкусът на хмеленото съвършенство трудно може да бъде заменен, но Heineken се справят перфектно с тази задача. Неповторимата Heineken-A-Yeast мая, класическото малцово тяло и леките плодови нотки ни завладяват по начин, който само тази бира може. Казваме сбогом единствено на алкохола – неговото съдържание е точно 0.0%. Страхотният бирен вкус обаче остава в сърцето ни завинаги… 

АРИАНА РАДЛЕР 0.0%

Вкусът на лятото е едно от големите ни изкушения и без срам посягаме към неговите най-сочни плодове, а жаждата си за хубави емоции утоляваме с бира в ръка под дебелите сенки в близкия парк. Свежестта на лимона и експлозията от вкусове в неповторимото дуо портокал и грейпфрут са истинското слънце в кенчетата на Ариана Радлер 0.0%. Те с лекота превръщат всяко място, на което им се наслаждаваме, в цветен и екзотичен оазис. А ние с чиста съвест отпиваме от еликсира на щастието – не само че в него липсва алкохол, но е и с натурални съставки. 

KROMBACHER WEIZEN NON ALCOHOLIC

Синьото ни лято сменя цвета си и отива в противоположната посока на спектъра веднага щом вкуси от оранжевото съвършенство, наречено Krombacher Weizen. Цветът, ниското калорично съдържание, плътният плодов вкус и леката горчивина превръщат тази бира в едно от най-свежите лица на германската бирена вселена у нас. А естествените минерали и отсъствието на алкохола в духа в бутилката ни карат да го обичаме още повече. Затова отпиваме от нея и си пеем: оранжево небето, оранжева е бирата до нас, оранжев и по-хубав с нея е светът! 

KROMBACHER PILS 0,0% 

Храмът на свободното ни време се превръща в посолство на добрия вкус за пореден път това лято. Чудиш се за какво говорим ли? Близкият бар отваря вратите си за класиката в жанра – германската бира влиза не с вратата, но пък за да отнесе главите ни не от друго, а от удоволствие! С Krombacher Alkoholfrei утоляваме неутолимата си жажда за слънчеви усмивки, златно лято и вечната ни сладко-горчива любов към магията на хмела. А удоволствието се превръща от изкушение в блажено спокойствие – Krombacher Alkoholfrei е напълно безалкохолна! 

Една бира за мен и две за кучето

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *