DARK SIDE :: Pavel Petrov

Основателят на EXE с ексклузивен 3-часов сет

0 коментара Сподели:

Месец декември стартира с новия епизод на ъндърграунд клуб-парти бранда на Under_Construction – DARK SIDE. Номер 4 ни изненадва с главното действащо лице, а именно Pavel Petrov. Основателят на EXE ще представи ексклузивен 3-часов сет в „тъмното“ място, което по традиция ина 02.12.2017 отново ще е B-Side (малката зала) на клуб *MIXTAPE 5*.

“Неофициалната версия на Boiler Room”, както някои наричат концепцията, може да се похвали отново със силен интерес сред техно феновете в столицата. Ако се питате дали специалните правила отново са в сила, отговорът е: „Да, разбира се!“. Фейс контрол, дрес код: черно от кръста нагоре, без телефони на дансинга! Всички са там, за да се забавляват, а снимането е грижа на организаторите… Така че, нашият съвет е: „Не чакайте видеото в интернет, а бъдете част от него и от изживяването, наречено DARK SIDE!”

Участие, разбира се ще вземат и резидентите на U_C – Divverse, дуото Eternal и Nas St, като към тях се присъединява и едно ново име на сцената, но пък с изявен талант – Iwo Balkanski.

Нека припомним отново, че капацитетът е силно ограничен, затова гледайте да сте там по-рано! Начало – 23:00, вход на място – 10 лв. до полунощ и 15 лв. след това.

10 признака, че си парти animal

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *