Ново beauty място в София: магазин Sephora

В търсене на Beauty G-точката

0 коментара Сподели:

автор: blondfox

Случвало ли ви се е да прекосите София, за да отидете до точно определен магазин в точно определен мол, за да купите точно определен продукт? На мен редовно и това често буди в мен неистово желание да емигрирам от собствения си град.

Чувството, че по-бързо ще стигна до Пловдив, отколкото да прекося столицата от запад на изток през жълтите павета и Цариградско шосе в час пик,

ме кара да си мечтая за телепортация като в “Седморката на Блейк” (любим сериал от миналото за наборите, започващи със 7).

За всички е ясно, че времето на една жена в търсене на извора на младостта и красотата е все по-ценно и дефицитно и вместо да гледаме как изтича, остарявайки ден след ден в чакане пред поредния светофар, в поредната колона от коли, за да стигнем от мол А, до мол Б, ни трябва оптимизация. Как? Като намерим всичко, от което имаме нужда, на едно място, под един покрив. Досега в един от любимите ми и често посещаван от мен – Serdika Center, липсваше магазин Sephora, в който неведнъж съм споделяла, че пазарувам редовно заради богатото разнообразие от продукти и ексклузивни марки, които се предлагат само там. Често ми се налагаше да кръстосвам града, за да отида в магазините им в The Mall или Paradise Center, за да си купя продукти на Becca, Make Up Forever, Huda Beauty, KVD, Benefit, Too Faced, Urban Decay, Erborian, Laneige, Tony Moly, Too Cool For School и още, и още.

Добрата новина е, че Sephora откриват магазин в Serdika Center, в София, на 28 февруари,

с обновени облик и концепция, а аз съм повече от щастлива от този факт. Предполагам и вие! Във връзка с това дългоочаквано събитие любезните домакини са подготвили 3 вълнуващи изненади за своите клиенти.

1. 20% отстъпка от цената на всеки втори продукт (от 28.02-до 01.03).

2. Ваучери на стойност 25 лв. за първите 100 клиенти.

3. Грим парти на Benefit.

И понеже ние от Go Guide обичаме Sephora, както и да ви караме да се усмихвате,

сме ви подготвили страхотен Giveaway в Инстаграм профила ни, в който можете да спечелите един от 20-те ваучера на стойност 25 лв.,

предоставени от Sephora. Играта стартира на 24.02, а имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 27.02. И това ако не е добър старт на шопинг маратона в най-женския месец, здраве му кажете! Аз съм заградила датата 28-и в календара и броя дните до откриването, а вие?

био магазина в София, в които има всичко.

Какво още и къде се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *