Велосипедните магазини и сервизи в София

Ride The City

0 коментара Сподели:

За всички, които като нас искат да летят следкарантинно по велоалеите със стил и класа, сме направили списък с най-добрите места за сервиз, сглобяване и закупуване на колелета. Спестяваме ти излишния рисърч в чудене какво къде да свършиш. Време, което можеш свободно да ползваш, за да си припомниш защо животът навън е толкова хубав. Газ към следващите предложения…

Baze Bike Shop

Това място е като гореща точка за велоентусиасти и в по-добри времена Baze ги среща на по бира, за да обменят маршрути и идеи. Официален сервиз са на Shimano, но освен че могат да дойдат да вземат колелото ти от вас и да го стегнат,  хората от работилницата предлагат и много персонално внима-ние на място. Само няколко посещения тук те делят от това да влезеш в тесния им семеен кръг, в който велосипедите са на истинска почит.

ул. „Хайдушка гора“ 145, 088 971 9763

Scott Bulgaria

Scott са един от разпознаваемите брандове у нас, като освен собствените си велосипеди те внасят още и американските Cannondale. Покриват цялата палитра от желания и предлагат от премиум шосейни и планински велосипеди за cross country, trail и downhill до пълна гама аксесоари и сервиз.

бул. България 81Б, 089 554 9371
ул. Козяк 14, 089 554 9371

B-Bikes

Официален вносител на Bianchi, колелетата с над 130-годишна история, зад които се крие постоянна инвестиция в технология на материалите и италианско качество. Те предлагат на пазара цялата гама велосипеди – шосейни, планински, градски, електрически и аксесоари, с които да погъделичкат нуждите на велосипедистите.

ул. Дедеагач 8, 089 578 8320

Sport Station

Тук е пристан за всички спортуващи, но най-вече за тези, които левитират из града на две колела. Предлагат всичко, от което можеш да се нуждаеш, ако си коло­ездач. Поддържат цялата гама велосипеди Drag, както и по-висок клас за истинските ценители на този спорт.

бул. „Симеоновско шосе“ 4А

Decathlon

Ако за теб е достатъчно да имаш готин байк, с който да стигаш от къщи до работа и обратно, то тук можеш да намериш наистина добър вариант. Съотношението между цена и качество, както и безплатното обслужване на велосипедите, закупени от тях, са само две от причините да избереш превозното си средство от тук. 

бул. Владимир Вазов 31, 02 904 6710
ул. Олимпийска 4, 02 902 1010

АquaМatrix

АquaМatrix са единствените вносители на Trek за България, които чисто и просто са създадени да бъдат „най-добрите велосипеди в света“. Това е мисията, с която стартират дейността си през 1976-а и до днес произвеждат продукти от най-висок клас, които променят възприятията на колоездачите. В сайта на АquaМatrix можеш да намериш добре подредено всичко, което предлагат, като можеш да се сдобиеш с екипировка и велочасти освен с ново колело. 

ул. „Зелена поляна“ 8А, 088 287 1056

Fix&Ride

Тук можеш да се отбиеш за сервиз или съвет, за да си реставрираш стар модел велосипед, ако таиш сантиментални спомени с него, или пък за да си сглобиш колело „от-до“ по твоя мярка и вкус. Без значение от идеята, която имаш, можеш да разчиташ на перфектно обслужване, а сега даже не е нужно да се разкарваш до където и да е, за да го получиш. Fix&Ride предлагат сервиз по домовете или взимане на колелото от къщи, връщайки го като ново след това. 

088 590 8955

Bike Center

Specialized, Cube и Sram са само част от марките, които можеш да намериш в Bike Center. Хубавото при тях е, че имат физически магазин почти във всеки квартал и че дори и да надвишиш лимита, отреден за аксесоари и колело, можеш да вземеш най-доброто на изплащане.

ул. Богатица 20, 087 906 2660

PaVé Bike Shop

Още една гореща точка за запалените байкъри. Тук сглобяват мечти и могат да ти спретнат турбо гъзарско колело, с което да събираш погледи и въздишки. Освен това местенцето предлага поддръжка за всички видове велосипеди и е сертифициран сервиз на Shimano.

ул. Златовръх 50,  089 760 0160

BigUp BMX

Това е мястото за BMX маниа­ците – както за начинаещи, така и за по-напреднали в играта. За да могат да им се получават всички улични номера с байка, това е мястото, на което могат да разчитат за поддръжка, сервиз и части. А ако ти е първо колело от серията – тук ще получиш най-ценните съвети.

087 969 0770

All Mountain

Тяхната сила за Custom проектите и специалното отношение, с което посрещат и изпращат всеки клиент. Предлагат здрави колела за планина с качествени компоненти и са единствените дистрибутори в България на RACE FACE, ODI, WTB, EVOC, LEZYNE, Peaty‘s и Black Peak.

ул. Хенрик Ибсен 23, 087 774 8343

Eljoy Bikes 

Електрическите байкове са чудесна алтернатива на много от познатите начини за придвижване и дори да не си особено спортна натура, би им се изкефил. Затова, без да се замисляме, те пращаме в ръцете на момчетата от Eljoy bikes, които ще се погрижат да персонализират всичко по колелото, за да ти е максимално удобно.

ул. Люботрън 1, 0878515514

TrueRiders

Това е бранд с богата история. Първият отворил магазин за екстремна екипировка у нас и с днешна дата продължава да предлага качествено съдържание и прави реверанс към маунтин байкърите, които могат да намерят всичко под един покрив. На място има сервиз и един Дойчин, който може всичко.

ул. Голо Бърдо 5, 02 441 0575

Прочети за любимите албуми на петима меломани.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *