5 алтернативи за градско придвижване

Thanks for the Ride!

0 коментара Сподели:

Градът е в краката ни, особено когато под тях сме постлали някое от вълшебните килимчета на новото време. Всеки сезон се появяват все повече алтернативи за градско придвижване, затова събираме на страниците си всичко от сорта на скутери, тротинетки и ховърборди, с които добавяме цвят на ежедневното пътуване и с които буквално летим от точка до точка, без да има какво да ни спре.

Eljoy
Бъдеще на колела

От чертежите на Леонардо да Винчи през тези на немския майстор на карети Микаел Каслер до ерата на Eljoy bikes – колелата на историята вървят все по-надалеч. А на гребена на все по-динамичната e-bike вълна Eljoy bikes твърдо залага на развитието на иновативни продукти. Неизменна част от философията на производителя на електрически велосипеди в България е да добавя уникална идентичност на всеки велосипед. Екипът от посветени e-bike ентусиасти и предприемачи със страст към зелената култура и технологии е страстен посланик на идеята за подобряване качеството на живот на хората. Нищо чудно, че Eljoy предоставиха велосипеди на медиците по време на пандемията, с които те се придвижваха бързо и безопасно. А ние се отправяме към бъдещето на града с лекия и гъвкав Eljoy Revolution City или покоряваме планинските пътеки с многофункционалния Eljoy Revolution MTB. Всъщност който и модел да изберем, пътят ни ще бъде приятен,

а завоите – към добрия пример и промяната.

Motoplex Sofia
Градски легенди

Веднага щом се отбихме за тест райд в шоурума на MOTOPLEX SOFIA – ритейл концепция на Piaggio Group, най-големия европейски производител на двуколесни в света, осъзнахме нещо. Тук не работят търговци, а мото и скутер ентусиасти, които пълнят с гориво сърцата на мотористи и аматьори, копнеещи за алтернатива на автомобила си в града и извън него. Няма какво да те лъжем – на мига фиксирахме свободолюбивата Vespa – сякаш ни намигна!

Скутерът, спасил следвоенна Италия, е не просто средство за придвижване,

но и култ към свободата, подходящ за ценители и начинаещи. Макар че кръстник на легендарната машина е именно Енрико Пиаджо, Piaggio е бранд, който остава в сянката на Vespa. Незаслужено, защото компанията майка предлага достъпни, също толкова качествени и дори по-практични скутери. На www.italiamotors.bg можеш да направиш 3D разходка и да огледаш всички расови екземпляри, под чиито колела шоурумът оживява като истинска италианска пиаца.

E-Point
Пресечна точка

Двама доказали себе си професионалисти се срещат на пистата на общата си страст – развитието на технологиите и екосъобразния начин на живот. А ние пресичаме пътя им с високия клас електрически тротинетки Kaabo, наeти тъкмо от тях – ексклузивен дистрибутор за България. Иновативните и пълни с екстри електрически скутери/тротинетки на един от водещите и доказани световни производители Кaabo, които Е-Point предлагат, напълно променят градския ландшафт. Те не само гарантират комфорт, сигурност, мощност и дълъг пробег, но и с радост ни позволяват да ги „обяздим“ из дивите и не толкова градски прерии – приятелите от E-point предлагат безплатен тест райд. Сервизни услуги и пакети, оригинални резервни части, отдаване под наем и обратно изкупуване са други екстри, заради които избираме компанията. Освен това, избирайки някой от моделите на Mantis, Wolf Warrior или Skywalker,

ставаме съпричастни и ежедневно отговорни в решаването на проблемите и опазването на нашата планета.

NIU
Скутер за милиони

С електрическите скутери NIU, представени в България от City Ride, отсечката от миналото до бъдещето никога не е била по-кратка. Промъкваме се през натоварения градски трафик, заобикаляйки задръстванията, и буквално забравяме за досадното търсене на паркомясто.

Съвременният дизайн и високотехнологичните характеристики на моделите правят ползването им удобно, приятно и сигурно.

А ние изобщо не се учудваме, че NIU e първият електрически скутер, продаден в близо 1 милион броя по целия свят!

Shareascoot.bg
Пътят е споделеност

Услугата е за всички активни хора, които оптимизират своето време и разходи. За онези, които съдействат за намаляването на вредните емисии и които обичат споделения транспорт. С SHARЕASCOOT взимаме скутер от най-удобното за нас място в града и го оставяме в точката на при­стигане.

Регистрираме се безплатно в приложението и откриваме най-близкия до нас скутер.

Всеки един е оборудван с електрически куфар с вместимост 40 л, разполага с 1 бр. каска с визьор и 30 бр. шапки боне. 

Прочети за вело магазините и сервизи в София.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *