Ново място във Варна: Summer Food Fest

Там, където храната среща морето...

0 коментара Сподели:

Горещо лято, дъх на море, ваканция със семейство и приятели…Какво повече е нужно за една пълноценна лятна приказка?

Оказва се, липсва само едно – вкусната храна в комбинация с разхладителна напитка!

Този сезон може да намериш всичко това не къде да е, а на пристанището на град Варна – една от най-сияйните градски перли на черноморието. Там от юли до септември ще те очаква фестивалът Summer Food Fest, който ще комбинира незабравимото забавление с апетитен асортимент от храни през летния сезон. От бавно готвено на дървени въглища барбекю и авторска скара, през автентична пица по италианска рецепта, отлично селектирани картофки и рибни деликатеси с неповторим вкус, до  микс от съвременни тапас, бургер и тортила менюта, силното ти желание да опиташ от всичко ще надделее и няма да можеш да устоиш на предложенията! 

Но какво е храната без малко музика за гарнитура? Докато хапваш от специалитетите на Summer Food Fest, ще имаш и възможността да се отпуснеш в релакс зоната и да се наслаждаваш на концерти и музикални изпълнения в най-различни жанрове – от рок концерти до диджей партита, ще има за всеки по нещо любимо – аудиторията със сигурност ще бъде разнообразна. 

Не трябва да забравяме, разбира се, и нуждата от ограничения поради доскоро епидемоологичната ситуация. В наличност ще са санитарни помещения, а фестивалът Summer Food Fest ще се погрижи да предотврати струпването на участници, предлагащи едни и същи продукти и услуги, като така даде възможност за повече креативни възможности и услуги за гостите на събитието. 

Не губи време, посети Summer Food Fest още тази седмица и вкуси от неповторимото лятно настроение! 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *