В София през уикенда: 30 юни – 1 юли

Ето ивентите този уикенд, които не му обръщат внимание на облачното време.

0 коментара Сподели:

Уикендът дойде и макар да ни го играе твърде есенно, ние не му обръщаме много внимание, защото сме подготвили по традиция селекция от събития, които да превърнат заветните събота и неделя в слънчево изживяване. Ако по някакво чудо не си на морето за посрещане на мечтания Джулай, то виж как и на столична територия можеш да си го направиш достатъчно лятно. Няколко музикални ивента за душата, базар, изложба и театър са само част от предстоящите уикенд преживявания. Чети и избирай смело.

Кучешко вълнение | Adoption Day
30 юни, 16:00 ч., Парка „Заимов“

Както знаеш, ние отдавна сме фенове на домашни любимци от всякакъв род, затова ти споделяме, че Sofia Touch Team, Екоравновесие и кучетата от Приют за кучета с. Горни Богров те канят на едно чудновато събитие. За пореден път ще можеш да се запознаеш с великолепни кучовци, да видиш много украса, изненади и добро настроение. На това събитие богровчетата ще бъдат предоставяни за осиновяване само на хора, които покриват критериите за осиновители. Не пропускай този кучешки уикенд с много морско настроение, защото четириногите приятели определено разчитат на теб!

ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА
събота, 21:30 ч., Народен театър „Иван Вазов“

От 30 юни до 8 юли за втора поредна година Народният театър „Иван Вазов” ни кани на едно от най-грандиозните си събития, в което ще видим цели девет представления на откритата сцена в пространството пред театъра. Тази година сцената е подобрена за максимален комфорт, а събитието ще се открие с концерт-спектакъла „България – благословена земя” с участието на певци и актьори, режисирани от Борис Радев. Достъпът до събитието, което е част от закриващата програма за финала на българското европредседателство, ще е свободен, като желаещите трябва да се снабдят с покана от касите на Народния театър. Билети за всички останали спектакли пък можеш да закупиш на касите на Народния театър, онлайн на сайта на театъра и в мрежата на Easypay.

НОВ ПОЛИТИЧЕСКИ ПЛАКАТ
събота, 10:00 ч., Музей на социалистическото изкуство

Изложбата „Нов политически плакат“ е съвместен проект на Музея на социалистическото изкуство и Националната художествена академия и предлага една различна гледна точка, като наред с това дава възможност за изява на най-младата генерация български плакатисти. Изключително интересен е прочитът на студенти в може би една от най-трудните специалности – „политически плакат“, така че ние нямаме търпение да видим какви са ги свършили. Изложбата е и по повод юбилейната година на катедрата – 70 години плакат и визуална комуникация.

KNEE DEEP in SOLAR Morning 2018
събота, 22:00 ч., Sofia Airport

Ако искаш да посрещнеш юлското слънце подобаващо и на музикални обороти, това определено е твоето събитие. Hot Since 82, Matthias Meyer и Liubo Ursiny ще се погрижат за нашето избухване на Софийското летище, а ние напомняме, че билети за ивента можеш да закупиш от Yalta Club, OMV, Eventim.bg и Eventim.ro.

Таралежков Live at Club Maimunarnika – 30 June 2018!
събота, 21:00 ч., Маймунарника

Обожаваме Таралежков и, честно казано, не си представяме лятото без неговите лирични отклонения, че „лятото е само наужким, замирише ли на печени чушки…“ и т.н. Господинът с китарата, както и ние ще ви очакваме в любимия ни Маймунарник, а освен дъждобрани не забравяйте да си вземете доброто настроение, плюс летните усмивки.

Ако искаш уикендът да е освен активен и музикален – ето пет албума, с които да го озвучиш.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *