Ново място за козметика в София: Royal van Son

По твой образ и подобие

0 коментара Сподели:

В магически град като София, новите места изскачат сякаш ненадейно. Разхождаш се из сенчестата „Христо Белчев“ един следобед, а ето, на следващия, точно на същото място, където вчера се загледа в празната витрина, е изникнало вълшебство. Малко магазинче, което привлича вниманието ти с аромати на бадеми, мента, мед, роза и лавандула – всички, оплели се в сложна плетеница, за да ти разкажат история от древни времена и как да я приложиш и днес.

Може и да ти звучим като опиянени, но то е заради богатството на козметиката, която открихме съвсем наскоро в едно от най-новите места на София. Royal van Son е името на бранда, който вече се помещава на „Христо Белчев“ 50 с мисията да създава козметика по твой образ и подобие. Използвайки естествени съставки и взимайки най-доброто от древните традиции,

Royal van Son е първата компания, която произвежда козметика, базирана на личността на човека, който ще я ползва.

Да ползваш козметика, която е създадена специално за твоя характер, колко яко е това? В свят, в който всичко напоследък изглежда като току-що издадено от манифактурата,

именно възможността да използваме специално създадени продукти ни впечатлява.

И ако потърсим тук някъде причината, поради която от бранда са се захванали с тази задача, то тя всъщност е доста проста – когато хората са щастливи и се чувстват добре в кожата си, тя самата подобрява състоянието си и ги прави да изглеждат по-млади. Когато си доволен, кръвообращението ти се засилва и повече хранителни вещества и кислород нахлуват в клетките ти, което влияе и на външния ти вид.

В момента Royal van Son предлага три различни линии продукти, с различен аромат, базирани върху три персоналности. Дали най-добре ще ти подходи Goddess of Greece, Pharaoh of Egypt или Queen of France можеш да разбереш по два много лесни начина. Първият – да отидеш на място в магазина, а вторият като ни кажеш коя персоналност най-добре те описва. Goddess of Greece е създадена за грижовните, Pharaoh of Egypt – за силните, и Queen of France – за креативните.

Съвсем скоро, през септември, още три линии ще ни очакват в магазина на Royal van Son.

Панагюрище – романтичните обятия на Средна гора

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *