Място за кросфит в София: Crossfit Serdika

Да сме във форма е едно от наистина важните неща, а вече с удоволствие може да ти покажем и точното място за това.

0 коментара Сподели:

Като професионални инструктори по парти живота в любимата ни столица, няма как да не ти споделим, че когато не сме на поредния култов ивент, ние определено обичаме да се грижим за себе си.

Ползите от кросфита са многобройни и истинските атлети отлично знаят това.

Тренировките, съчетаващи различни натоварвания с цел създаването на пълна, всеобща и цялостна физически добра форма, психическа сила и издръжливост всъщност са перфектния начин да поддържаш форма без да си фен на строго определен спорт или вид натоварване. Добрата новина е, че вече може да ти разкажем и за най-доброто място за практикуване на кросфит в София – CrossFit Serdika.

CrossFit Serdika е единствената сертифицирана зала за кросфит в центъра на града, като локацията й е повече от отлична – сектор „В“ на Националния стадион „Васил Левски“. Освен, че е в сърцето на града ни, залата се намира непосредствено до Борисова градина, така че тук те очакват и WODs на открито, които са основна част от тренировките при кросфит. Самата зала също предлага отлични условия – на 230 квадратни метра чиста тренировъчна площ ще намериш всичко необходимо за перфектната кросфит  тренировка от box jumps до Rogue echo колела. Тук са налични още простор и естествена светлина през целия ден.

Треньорите са другото безспорно богатство на CrossFit Serdika, като на място те очакват сертифицирани треньори Level 2 –

трима от тях по кросфит и един по Suples Training Systems (Bulgarian bag).

Много е важно да започнеш да практикуваш кросфит за пръв път наистина в партньорство с хора, които ще извлекат заедно с теб максималните ползи от отделните натоварвания и ще ги подберат по най-добрия начин за теб, в зависимост от индивидуалните ти нужди и лични цели, а треньорите в тази зала правят точно това, като залагат на индивидуален подход и специално внимание към всеки желаещ да подобри физическата си форма. Не забравяй, че кросфит тренировките са групови, а тук ще намериш още

сплотена общност, която се подкрепя и наистина може да те запали по новото начинание още от първата тренировка. 

Всичко за залата може да научиш тук, а леката ни подсказка е, че има и кросфит за деца, което е наистина любопитна опция ако искате да запалите и най-малките, а и да ги научите колко е важна физическата активност. Ако сме успели да събудим желанието ти за кросфит, разгледай курса им за начинаещи. Той е целогодишен и продължава 6 седмици (12 тренировки). Първите четири са безплатни, за да имаш време да прецениш дали ти допада. Началната дата за следващата група е 25 септември. Можеш да се запознаеш с повече инфо тук. 

За финал споделяме, че ние вече те чакаме там, така че не му мисли. Движението е здраве, намери твоето място за да се чувстваш и изглеждаш наистина добре. Заслужаваш го.

Ако пък ти се почива – Храна, напитки и почивки по Черноморието

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *