6 събития за посрещане на Джулай морнинг: море и планина

Избираме за теб 3 ивента в планината и 3 на морето - за посрещане на юлското утро.

0 коментара Сподели:

Джулай морнинг е единствената изцяло българска традиция, когато говорим за „ритуали“ при субкултурите, и това освен родна гордост е идеалният момент да селектираме за теб най-добрите ивенти за посрещането му тази година. Наситен със силен политически контекст преди 89-а, Джулая е събирал „неформалните млади“ на 80-те и е предизвиквал еуфория, сравнима само с падането на една стена малко по-късно и малко пò на запад от нас. И ако преди празникът или 

посрещането на първите слънчеви лъчи на юлското слънце задължително е бил съпроводен с култовата „July Morning“ на Uriah Heep 

в компанията на пънкари, хипари, уейфове, метъли и др., то днес слънцето посреща всеки, както му е кеф. И за да се убедиш на колко различни места и по колко разнообразни начини може да се случи това – чети смело и си избери. Джулая само нас чака.

July Morning на връх Юмрука и хижа Ехо в Стара планина

Започваме смело с алтернативните възможности за посрещане на юлското слънце или тези в планината. Специално това събитие ни предлага Джулай на връх Юмрука в Стара планина и по живописния маршрут Беклемето – х. Козя стена – х. Ехо – връх Кавладан (1712 м) – х. Ехо (нощувка) – връх Юмрука (1819 м) – Беклемето – минерален басейн в Чифлика. Тръгването става на 30 юни в 07:00 часа, а за още инфо най-добре се обади на телефона, посочен в страницата на ивента.

July Morning Open Air

Това посрещане се случва за четвърта поредна година на хижа Орлите над гр. Радомир. Организаторите ни предлагат цяла нощ под открито небе, с най-доброто от тек хаус и техно сцената. Вече е известна диджей листата, така че мятай се смело.

July morning 2018 – С ветроходна яхта на яз. Искър

Признаваме си, че хрумването е супер и изобщо не се бяхме сещали за него. Да посрещнемпървото слънце на юли на ветроходна яхта в яз. Искър, като се насладим на красотата на Рила планина и спиращи дъха гледки. Началото е в 05:00 часа, а за резервации виж страницата на ивента.

SHAME July Morning

Продължаваме с класическо празнуване на Джулая на морския бряг. Естествено, то започва с всеизвестното посрещане на слънцето на DIRTY gradina. От там ни обещават, че на партито ще чуем хитовете на лятото и това преди него, а телата ще се разкършат в мръсни танци, плюс още нещо. Не пропускай!

July Morning on the beach – 30.06

Ех, ако Bash Bar можеше да говори, то не знам дали някой от нас щеше да може да спре да се изчервява. Култовият морски спот ни предлага и тази година свежа DJs листа – DESSY, STEPHANE LOVE, HAMMER, FOZZIE, FEEL, BOYAN, MR.NOBODY. Чакаме се там.

MEDO @ JULY MORNING / SMOKINJA BEACH BAR

Кръглият бар на Смокиня ще е домакин на Джулай морнинг, като голямото весело ще започне още вечерта на 30 юни и ще продължим с танци музика и забавление чак до сутринта. За още морски посрещания те съветваме да не пропускаш и партитата на Корал, Перла и Лозенец.

Ако пък си решил да посрещнеш юлското слънце в мистичните Родопи – виж нашия наръчник за напреднали, който ще ти покаже какво и как в любимата ни планина.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *