Ново място в София: шоурум на Emag

Сердика Център на бул. „Ситняково“ №48, ниво -1

0 коментара Сподели:

Както вероятно си забелязал, обикновено любимите ни места включват коктейли в списъка от "продукти", които можеш да си купиш там. Е, вече има офлайн място за всичко останало, което може да поискаш. Говорим ти за новия дом на eMAG, който вече е напълно реален и съвсем извън дигиталния свят. Стъпваме с два крака в новото пространство още преди уикенда да е започнал – в петък, 11 септември.

Мястото е Serdika Center, а защо си струва да минеш през шоурума именно в следващите три дни, чети надолу.

Стимулът да посетиш eMAG веднага при откриването му идва от

ексклузивните оферти в един мини-Black Friday, които те са подготвили.

През първите 3 дни от отварянето, от 11 до 13 септември, продукти от популярни категории в eMAG са на специални цени, важащи само за шоурума. Количествата са ограничени, така че колкото по-рано се класираш, толкова по-голям е шансът да си тръгнеш с добра плячка. Повече за продуктите, които ще бъдат с намалени цени, виж тук. 

За всички фенове на Apple в шоурума на eMAG за първи път у нас ще има автентичен Apple Shop.

Дизайнерски и модерен, там може да се тестваш най-новите продукти, да получиш консултация от специално обучени продавачи и да ползваш оторизиран сервиз. Apple също са подготвили промо оферти за първите 3 дни на откриването на техния магазин в шоурума, така че сега е моментът да се ъпгрейднеш с Ultrabook или да си вземеш лилавия Apple iPhone 11 с 10% отстъпка. И тук количествата са ограничени, така че трябва да се действа бързо.

Има и възможност да печелиш, докато печелиш. За целта просто трябва да отидеш в шоурума на eMAG на 11, 12 или 13 септември и да си направиш снимка. След това само качваш снимката в Instagram story, тагваш профила на @emag.bg_official и нашия – @goguide_bulgaria, и може да спечелиш 3 ваучера по 50 лв. и 30 ваучера по 20 лв. от eMAG, за да си купиш още неща. Пълните правила на играта са тук. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в понеделник, 14 септември.

Иначе на място в шоурума можеш да купиш същите продукти от страниците на платформата, а също да правиш поръчки на определени стоки онлайн с безплатна доставка за тях в шоурума, откъдето да ги вземеш още същия ден.

Така спестяваш време за доставка, като можеш да се възползваш от лесно връщане и консултации на място.

Неслучайно това е световен тренд и от първа ръка можеш да се убедиш в ефективността му.

Ето и петте сериала, които да не изпускаме през септември.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *