Ново място в София: Neighbors Family

Семеен ресторант за фуудита с усет към детайла

0 коментара Сподели:

Помниш ли какво беше по време на карантината? Целият град затвори врати, заведенията пуснаха кепенци и сякаш животът по улиците спря. Neighbors Family отвори точно по време на епидемичната обстановка.

От месец май насам семейното кътче се движи само нагоре.

Не си позволяват да са обезкуражени от затворените ресторанти и се фокусират върху това, че съседите имат нужда от подобно място. Преодоляват всички пречки и определено не бъркат в преценката си. Само за няколко месеца Neighbors Family се превърна в любима дестинация за обяд, и не само. Менюто им ни кара да чакаме с нетърпение средата на работния ден, когато да се отдадем на вкусна, домашно приготвена храна. Бърз поглед из ревютата на Facebook страницата на мястото дава ясна представа колко доволни клиенти има.

Neighbors Family Restaurant съчетава по най-очарователния начин уюта на заведение в квартала с безупречна храна и дизайн, изцяло съобразен с нуждите на съвременните семейства. Делниците са оцветени от дневните им предложения, в които можеш да откриеш неща като доматена крем супа с моцарела, руладини, свежи салати, местни и вегетариански ястия. Концепцията му е да дава нужното на всеки. На децата – забавна игра и здравословна храна, а на родителите – спокойствието да се насладят на вкусен обяд или вечеря след забързания ден.

Екипът твори ежедневно, а отзивите за храната са достатъчно красноречиви.

Главният готвач е с богат опит в италианската кухня и в част от рецептите могат да бъдат усетени автентични италианки вкусове. Вкусна пица с квас, бургери с активен въглен, прясна паста и много други авторски рецепти могат да бъдат видени в менюто. Гарантираме, че няма да сбъркаш с неговите шедьоври.

В дизайна на цялото заведение са вплетени детски елементи, така че малките гости да се чувстват съвсем в свои води. Геометричните форми в интериора допълват шарения детски кът, където се организират приказни забавления за деца и техните родители. Храната и напитките са здравословни и подходящи за мъниците, които са най-важните посетители.

Организират тематични рождени дни, културни и арт занимания за деца, като театър, музикални приказки, пица, workshop рисуване. Всяко дете може да открие приказния си свят тук, а всеки родител – да се наслади на спокойствие, чудна атмосфера, вкусна храна и прекрасна гледка. 

Ако ти се хапва интернационална кухня. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *