3 фитнес зали в София, за да работиш над beach body-то отсега

... докато не е станало прекалено късно

0 коментара Сподели:

Дрехите се удебеляват, обувките растат нагоре към глезенa, а ние прекарваме все повече време между 4 стени. Есента официално е тук. Няма начин обаче да я оставим да ни обездвижи – отсега работим по beach body-то за догодина, но и за доброто си настроение през по-тъмните месеци дотогава. Събрахме и за теб един удобен списък от 

любими места за спорт и всякакви забавни начини да си физически активен на закрито.

Vibes Health & Fitness
ул. „Шейново“ 7
ул. „Иван Рилски“ 20
бул. „Черни връх“ – скоро!

Единственото място, където резултатът идва преди усилието, е речникът… За всички други случаи има Vibes Health & Fitness. Тук вярват, че трендът от Западна Европа за по-малки и уютни клубове измества модата на големите анонимни фитнеси с тонове железа. И най-вече: че фитнесът не е само за тялото, но и за душата. Опитай груповите им тренировки в една от Vibes локациите из града! 

V Gym Fitness & Spa
ул. „Сан Стефано“ 22
0876 800 252 

Заема близо 1000 кв.м от сърцето на града – Сан Стефано Плаза. Многофункционалният комплекс предлага разнообразие от услуги, с които да се освободим от натовареното ежедневие. Освен модерен и луксозен фитнес V GYM Fitness & SPA е оазис на здравето и уелнеса. Тук може да плуваме за удоволствие или с професионален треньор по плуване в басейн с температура на водата 30 градуса, който е изключително подходящ за тренировки с деца. След него посещаваме релакс зоната – идеална спирка преди масажните процедури или релаксацията в СПА зоната с най-съвременната инфрачервена сауна, финландска сауна, парна баня, хамам и уникална снежна стая.

С удоволствие се възползваме и от студиата за професионални апаратни терапии и рехабилитационни процедури.

Висококвалифицираните кинезитерапевти изготвят терапевтична програма за нас в зависимост от индивидуалните ни нужди. Тя включва комбинация от различни мануални техники, апаратна физиотерапия и функционални упражнения. Целта на процедурата е възстановяване на различни остри или хронични състояния вследствие на претоварвания или по-тежки контузии. Пълно презареждане.

Next Level
ул. „Ат.анас Дуков“ 32
0879 419 309 

Ако фитнес съвършенството беше физическо пространство, това несъмнено щеше да е Next Level. Нестандартно място в спортния ландшафт, където се чувстваш не само здрав и във форма, но и специален. Във всеки от техните фитнес клубове откриваме различни зони за тренировки и групови занимания. Избираме най-удобния спот от колонията на Next Level и вкусваме от персонализирано фитнес изживяване.

Ако ти се гледат страшни филми. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *