Tube Hedzzz – Beyond – New Album Promo Sofia

0 коментара Сподели:

Дългоочакваният втори студиен албум ,,Beyon’’ на Tube Hedzzz  вече е факт. Любовта им към суровата енергия на класическия блус и рокендрол, в комбинация с желанието им да я пречупят през собствената си призма, съвсем естествено се усещат в проекта им. Музиката, която са събрали в него чупи стандартите на общоприетото и открива ново мелодично измерение, което бандата е създала с инструменталите си. В него няма граници, само изключително силни емоции,

породени от специфичното и нестандартно звучене на всеки един от членовете на Tube Hedzzz.

“Beyond” стимулира неподозирани нервни окончания и се препоръчва силно за хора, които искат да счупят кутията, не просто да излезнат от нея.

Върху аранжиментите на 12-те парчета, музикантите са работили заедно, а текстовете на песните са написани от Ангел Дюлгеров и Веселин Веселинов – Еко. Първия сингъл, който ще представят на публиката се казва Broken Machine, а усещането, което парчето носи ще бъде пресъздадено във видеоклип, режисиран от Жоро Манов.

След като албумът беше чут за първи път на 16.11. в Пловдив, софийската публика ще има възможност да се наслади на звученето му в клуб Стоежа на 26.11 (понеделник). За повече информация, посетете Facebook страницата на Tube Hedzzz.

Виж какво друго можеш да правиш в София този уикенд.

Последвай ни в инстаграм за още новини за предстоящи събития.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *