Stolichno HopS On Bus – София

0 коментара Сподели:

Опознай родината, за да я обикнеш. Опознай бирата, за да се потопиш завинаги в магията на вечната студена напитка за лятото. Stolichno са тук, за да предизвикат възприятията ти за съвършенството на хмела и да ти докажат, че има още какво да научиш за него. За да възпитат небцето ни на професионален дегустатор, те потеглят на пътешествие със своя Stolichno HopS On Bus из страната. В обикол­ката на родината те ще за­радват жителите на София, Бургас и Пловдив. А биреният автобус на Stolichno ще бръмчи из страната от 21 юни до 21 юли!

На спирките на Stolichno HopS On Bus – всяка от тях е посветена на различен стил Stolichno – ще можем да купим билети за автобуса, които на всичко отгоре ще ни носят и отстъпка в селектираните заведения. Част от маршрута са любимите ни лаборатории за коктейли, където ни очакват уникални бирени коктейли със Stolichno: „5L“, бар „Петък“, Wrong Bar, L‘Éphémère Bar и Social Bar. След като вече се отбиха в София веднъж, идва време за второто им гостуване тук. 

От 5 до 7 юли ще се насладим на биреното съвършенство, поднесено от майсторите на хмела от Stolichno. 

Още за посоките на щастливия бирен живот можем да открием в най-ценния артефакт това лято – картата на Stolichno. А за повече информация онлайн, следи страницата на Stolichno

 
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *