GIVEAWAY: За уикендите на морето с любов

Връщаме мръсните кецове обратно в града с нетърпение за следващото пътешествие

0 коментара Сподели:

Бурният Джулай премина и тайфата се завръща в града. След якия уикенд се чувстваме като разбили клишето, че ходенето на море само за събота и неделя е ненужно и прехвалено удоволствие. Ако си палатка фен, знаеш че двата дни няма как да те потопят изцяло в дивото. Макар и да не носят оптималната доза "дзен" и реплики от рода на "вече не помня какво е да влизаш в стая и да се къпеш с топла вода", то със сигурност за пореден път се убедихме, че "под звездите ми е най-добре".

 

Признаваме петъчното бягство към голямото синьо за универсална панацея срещу проблеми и "филми" от всякакво естество. 

 

След цяла седмица публични дебати на тема дали на морето вали, гледане на сателитни снимки с прогнозата и хвърляне на боб – дъждобран или кроп топ да се вземе, много от нас все пак поеха риска. Грабваме задължителното – максимално любимите плажни парцалки, бутилка узо, челник и онзи чифт кецове – верен спътник в дневни и нощни забавления на всякакъв терен. 

Скитосването през гори, кемпове, блата, всякакви лунни пейзажи, химически убежища и една дузина барове, които ги обливат с разнороден тип алкохолни удоволствия, затвърди ролята на кецовете като перфектните плажните спътници. Независимо високия интензитет на дневните преживявания нищо не може да се сравни с близо десетчасовия нощен маратон, който прекарахме заедно. И макар голям процент от него да остава мистерия на сутринта, можем само ги погледнем и да гадаем като по карта естеството на извършваните забавления. 

 

Морето отключва истинското в нас, под небето всички желания са силни и изпълнени с положителна енергия.

 

Носим си я в града като талисман, заедно със спомените и мръсните кецове, за които с любов ще се погрижим… в очакване на следващото приключение. Виж как в няколко бързи стъпки:

 

Бърз и лесен начин да се погрижиш за любимите обувки са продуктите на Sneakers ER.


1. Първо измиваш със специалния им Cleaner препарат, идващ

с удобна и щадяща повърхността на обувката четка

(има и специална за велур).
2. Връщаме истинския им цвят обратно с различните маркери. Супер удобни за използване, ще направят кецовете ти като нови.
3. За финал е и любимият ни герой – Protecter, който ще предотврати бъдещите щети. Спреят е удобен, ако си на път, изисква се само да ги напръскаш, той ще се погрижи за останалото.
След него почистването е за секунди. Ако и ти като нас си се зарибил по поддръжката, разгледай другите предложения от chistiobuvki.com, ще откриеш както сезонни находки, така и целогодишни съкровища, които да запазят живота на кецовете ти максимално дълго.

Можеш да спечелиш пълен сет за почистване на кецове, ето как:

Отбележи като коментар името на приятел, чиито кецове са винаги мръсни, и можеш да спечелиш един от трите сета с продуктите на Sneakers ER

Играта ще продължи в срок от 7дни – от днес, 05 юли до 11 юли, когато ще изтеглим и тримата победители. 

*Срокът на играта е удължен до 18 юли с цел повече хора да имат възможността да спечелят пълен сет за почистване на кецове.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Печеливши в играта са:

Martina Ekzarhova

Constantine Dimitroff

Като стана дума за кецове…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *