Halloween w/ Patrice Bäumel, Philip Chernikov and JVDB

Поемаме музикална глътка въздух навръх Хелоуин

0 коментара Сподели:

Хелоуин е зад ъгъла и ако изобщо не ти се занимава с това да се преобразяваш в някой или нещо, то имаме едно предложение за теб –  да намериш някой, който да ти помогне с маскирането.

Съвсем сериозни сме. Както вече знаеш, навръх Вси светии в овия Koncept Space ще гонят злите сили с шумове и музикални звуци, докато всички ние ще танцуваме ритуално на дансинга.

Дизайнерът Вероника Вапирова пък ще се погрижи за смелите интериорни решения и декорацията на пространството, давайки нужната мистичност, от която се нуждае празникът.

Най-интересното от всичко това обаче си остава специалният гост-гримьор, който ще претворява обикновените човеци като нас в разни същества, при това съвсем, съвсем безплатно.

Зад пулта ще се вихрят Philip Chernikov, JVDB, както и любимият Patrice Baumel. Той ще раздвижи сетивата с хомогенна смес от електронни, мелодични и прогресивни жанрове, давайки повод за десетки хиляди стъпки. За всеобща изненада момчетата от Koncept Studio са подготвили още и таен гост-изпълнител, който да провокира още повече. Билети тук!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *