СПОМЕН НЛО

На 20 декември ще се насладим на концерт-спектакълa по идея на големия български композитор Стефан Димитров

0 коментара Сподели:

На 20 декември от 20:00 часа в зала 1 на НДК ще имаме възможност да се насладим на концерт-спектакъл “СПОМЕН НЛО”, в който ще се включат добре познатите актьори от легендарната формация НЛО /Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро/, с участието и на звездите Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, младата актриса Ева Данаилова.

Идеята за спектакъла е дело на известния български композитор Стефан Димитров, като освен неговото лично участие на сцената на зала 1 на НДК, изключителната му музика ще звучи в осъвременени аранжименти, направени специално от Евгени Димитров – Маестрото и “Ку-Ку Бенд”.  Ще се насладим на живото изпълнение на големите хитове на НЛО, като “Канада”, “Адвокате”, “Свако Цако”,  “Парти любими” и много други, с незабравимите текстове на Живко Колев и Недялко Йорданов.

Димитър Стоянович се е погрижил да бъдат възродени любими образи от далечното и не толкова далечното минало.

Освен легендарни скечове като “Тримата в кухнята”,  “Професор Гучев”, “Пресцентър на МВР” и други, актьорите ще представят на сцената нови актуални теми в специално написани за концерт-спектакъла нови актьорски етюди, режисирани от Лъчезар Аврамов.

С този проект екипът на "Спомен НЛО" се завръща във времето на качествените хумористични предавания, с които поколението на 90-те години и техните деца имаха щастието да израснат. Общата цел и мисия е да провокираме отново интереса към качественото забавление и свободните форми на изразяване.

Билети за събитието можете да закупите онлайн тук!

Тагове: спектакъл НЛО
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *