Go Guide After Work Social Club vol. 8

Ça fait longtemps qu’on s’est vu pour la dernière fois!

0 коментара Сподели:

Long time no see, колко отдавна не сме се виждали, а защо не Ça fait longtemps qu’on s’est vu pour la dernière fois!


Go Guide After Work Social Club се завръща на 15-и юли, за да празнува всичко, което ни липсваше през последните месеци.

Говорим ти на френски, защото темата на осмото издание на социалния ни клуб е именно вдъхновена от Франция.

O, oui, спретваме ти пикник, насред центъра на София, за да те пренесем по-близо до Париж от 30-те и 40-те години. Не, още не сме построили машина за телепортация, но сме измислили все хубави занимания, така че да се почувстваш като на френска земя поне за малко.

Go Guide After Work Social Club vol. 8 се разполага на територията на KANAAL и пешеходната алея на канала (полянката срещу самото заведение). Озвучаваме емоциите си с джаз в стила на Джанго Рейнхард и Стефан Грапели под съпровода на Влади Михайлов (виола) и Борислав Илиев (китара). Зад пулта застава Paci.

О, oui, не сме забравили коктейлите. Тук на помощ идват партньорите ни от Finlandia и Jack Daniel's с четири вълнуващи коктейла, повече за които можеш да разбереш от Фейсбук страницата на събитието

По добра традиция Fashion Days ще преобразят кът от събитието по специален начин, за да си направиш велики снимки, идеални за споделяне в социалните мрежи.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *