В София през уикенда: 13-15 юли

Недей да се натъжаваш, ако пак няма да стигнеш до морето този уикенд, има какво да се прави и на софийска територия

0 коментара Сподели:

Този уикенд ще разхождаме лятното си настроение из най-яките парти и културни събития. Водим те на съботни коктейли, концептуални партита, та чак до бой с балони в неделя.

FIKA VOL. 6 + COCKTAILS
14 – 15 юли, от 11 часа, Event Space 166

Без значение дали температурите са високи, скандинавската треска все още върлува в сърцата ни. Точно затова се събираме под покрива на новото пространство за събития Event Space 166. Очаква те много шведска храна, спешълти кафе, pop-up shop със скандинавски дизайнерски предмети и авторски коктейли, създадени от главния барман на By The Way Димитър Димитров. Вземи приятели за лятната хюге фиеста.

RAW LAND AT BAR FLIP FLOP 
събота, 17.30 часа, Bar Flip Flop

Стане ли уикенд, доброто настроение е гарантирано още от сутринта. Хармонизираме настроението си най-добре с атмосферата в бар Flip Flop. Дървеният бар на Оборрище ни пренася някъде по морските брегове, където всеки обича да бъде и да обича. Коктейли и други разхладителни напитки под следобедната музикална селекция на Rawland.

SPRITE URBAN FEST SOFIA 2018
събота, 18 часа, Паметник на Съветската армия

Всичко градско, което харесваме, ще се завихри около познатия паметник и градинката наоколо. Ако досега си минавал, без да забележиш огромната скейт рампа в средата на парка, то сега със сигурност ще чуеш транзитиращите момчета от Five High Skate Park, както и всички ентусиасти с байкове, ролери. Ще видим още да творят много графити майстори, както и паркур маниаци, които раздвижват атмосферата.

ИСТЕРИКА
събота, 23 часа, TELL ME

След събитията от серията RED ROOM следим с парти интерес и нетърпение нощните деятелства на Анна-Мария, която ще ни представи новия си самостоятелен проект – ИСТЕРИКА. В него взимат участие любимата Жулиета Интергалактика, която ще се погрижи телата ни да вибрират на едно ниво с музикалното звучене. Визуалните ни сетива ще обслужва инсталация/деко, дело на Войн де Войн.

ВОДНИ ВОЙНИ СОФИЯ
неделя, 15 часа, НДК

Едно нестандартно събитие, но пък много естествено за лятото е водната битка в полите на Националния дворец на културата. Забавление за порасналите деца и не само, то със сигурност е приятен начин да се разхладиш и да разнообразиш неделния си следобед. За втора година поред това е покана да разчупиш познатите форми на забавление и да се освободиш от ежедневния стрес.

Какво още може да ти се случи този месец в София, виж тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *