Щатите сигурно са полудели

Новините от Америка днес звучат като скеч в комедийно предаване

0 коментара Сподели:

The Weeknd с ботокс, Кание и Ким се развеждат, Dr. Dre живее в кошмар, а въоръжени конспиративни терористи превземат Капитолия. Ако сме се притеснявали, че новата година ще е слаба откъм безумни новини, можем спокойно да си отдъхнем. Този поток от събития накара някои интернет шегаджии да обявяват днешната дата за 37 декември 2020.

В случай че се събуждате като мен по първи петли към 3 следобед, ето какво се случи с няколко думи:

Една от най-дискутираните двойки в историята Ким Кардашиян и Кание Уест най-вероятно се разделят след 8 години заедно, 6 години брак, 2 деца по класическия начин и 2 със сурогатна майка и, разбира се, безброй избухвации в социалните мрежи. Най-накрая тази привидно нерушима ковалентна връзка се разпадна веднъж-завинаги. А в един определен период изглеждаха като толкова вечно явление, че даже си имаха слято име Кимие, по модела на Бранджелина. Явно супердвойките имат срок на годност и този на Кардашияните е изтекъл. Ким си тръгва от тази връзка почти милиардерка, Кание по-луд отвсякога, така че забавата тепърва предстои. Все пак, ръка на сърцето, това са американските Николета Лозанова и Валери Божинов – нищо, което направят, не може да ни изненада чак толкова.

Ако има един човек, който гарантирано се чувства по-зле и от Кание, това е Dr. Dre. 55-годишната рап легенда за щастие прескочи трапа и оцеля след епизод на мозъчен аневризъм, както го доказва оптимистичен туит обръщение към феновете. Причината за рязкото влошаване на здравословното му състояние е повече от ясна – Никол Янг. Жената, с която музикалният продуцент е прекарал последните 24 години,

в момента иска 2,3 милиона издръжка месечно, за да поддържа бляскавия си начин на живот.

Кой не би направил същото на нейно място. Според документите, които циркулират в съда, за последните си 3 години заедно двойката са изхарчили… 245 милиона долара! А ние си мислехме, че Джими Фалън е гъзар с тези 400-доларови бакшиши. Като дойде сметка с такава цифра на нея, мозъчен аневризъм е най-малкото, което можеш да получиш. Добрата новина – иска, не иска, Dr. Dre ще трябва да прави нови хитове, стига вече с тия пенсионерщини.

Междувременно интернет полудя покрай ново видео на The Weeknd, в което той прилича на Джиджи Хадид, ако моделката беше минал под ботокса на някой наш пластичен корифей.

Цялата провокация явно е част от кампанията по последния албум на канадския рапър After Hours. По-притеснителното е друго: феновете са толкова лесни за манипулиране, че в действителност са повярвали, че това е възможно да бъде истина. Ами щом така са решили, евалата. The Weeknd явно тръгва по стъпките на тъжния скандален период на Майкъл Джексън, когато носът му падаше насам-натам.

Явно в момента номерът минава и хората са способни да се вържат на всичко.

И като стана дума за блажени вярващи, последната новина е най-страшната – Мърика е на ръба на гражданска война с въоръжени привърженици на Тръмп, които са окупирали Капитолия. Не трябва да приемаме това като нещо, което не ни засяга – светът е един глобален организъм и проблемите в САЩ за съжаление рефлектират върху ситуацията навсякъде, даже и у нас. Определено положението е толкова странно, че ни напушва тъжен смях.

Днешният ден е една черешка върху доста печална торта. Дано 2021 да има и по-добри моменти…

2020: Благодарим и довиждане!

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *