Пулев срещу Джошуа: остроумните коментари от социалните мрежи

Кратка, но съдържателна селекция на най-популярните мнения

0 коментара Сподели:

btv новините, sportlive.bg, boec.bg

Кубрат Пулев получи шанс за световната титла в тежка категория на професионалния бокс, като се изправи срещу Антъни Джошуа. Всички знаем какво стана преди и по време на мача.

Подбрахме нашите най-любими статуси по тази наболяла тема напоследък в една кратка, но съдържателна селекция:

Драго Симеонов

Кефи ме концепцията, че да коментираш във фейсбук, трябва да си професор по медицина, професионален боксьор, да имаш успешна музикална кариера, да си снимал филм с награди и да си по-красив от Мис България. Иначе все излиза, че коментарът ти по никоя от тия теми не важи. Уви, всъщност всичко, което е нужно, е да имаш фейсбук…

Няма ли как да поискаме още едно преброяване и за тоя мач? За мен Джошуа не е официален шампион, докато тече обжалването.

Впечатлен съм колко издържлив е Пулев! Личи си, че е истински българин, по търпението да понася всякакви удари.

Според мен изходът от снощния мач беше предопределен от песента "Притури се планината". Как се върши голяма работа с жален анонс за притуряне?! Друго щеше да е, ако беше "Излел е Дельо Хайдутин"

Венци Мицов

След днешната ваша полемика във фейса стигнах до един неоспорим извод: България има нужда от вежлив боксьор. От година на година кривата на националния интелект расте и се опасявам, че скоро ще се удари в небето. Има и нещо положително де – днес за първи път от доста време никой не е писал за 5G чиповете във ваксините…

Самуил Петканов

Някакъв човек пише в коментар под пост на премиера относно изясняване на факта, че нищо не е ясно докога ще важат и ще се изменят ли мерките, в който изразява желание довечера българският народ да има достъп да гледа мача на Кубрат Пулев. И да, такъв достъп има, но струва 3 лева.

Алекс Борназ

Някой, ако знае какво се случва в момента на мача, да разказва, ама да разказва като за 2.99! Този път, май няма дори и Суши. ;( Според единия коментатор, двамата боксьори имат намерения един към друг!

Боксьорската нация от вчера, днес гледа Плеймейт live-a! И е безплатно!!!

LoveHate

Из туитър “Браво на Кубрат” е новото “Тръмп спечели”

Елка Стоянова

Заспах снощи, не дочаках големиот бой – не че го чаках де, но явно е събитие от значение за световния мир, щото тая сутрин съм залята от инфо по темата. Ако може, да не ме прославят по света разни пулевци и питекантропи, мерси. Трудно се среща по-неприятно, невъзпитано и неадекватно поведение от на този, ъъъ…български…ъъъм…спортист. Ужас. Как изобщо някой е в състояние да вижда позитиви във факта, че точно този простак има шанса да е под прожекторите и да се думка по космака, булгар,булгар. Бляк. Приемам нокаута като Вселенско уточнение, намек просто, че не е този начина, по който да се разнася космичната ни слава.

Борислав Банев

Цял ден тъпотиЙ, но никой не пусна една песен на Андреа. Поне да ѝ науча – баш – хита?

Александър Стаменковски

Anthony Joshua е гладен за успех, а Кубрат Пулев гладен за внимание.

Инфлуенса с Л

Евала му правя за красивите нокдауни на Пулев, топа за последните 10 години!

Климент Йончев

Не мога да ги разбера семейство Пулеви. Единият trash-talk-ва и го убиват от бой, другият стриймва на живо от първи ред, въпреки че е получил милиони от ТВ права. Разкош, с който не мога да се асоциирам. Не искам и България да се асоциира с това чалга поведение. Лека, Кобра!

Бойко Недялков

Аз се радвам за Пулев. Все пак, понякога като човек е изнервен е щото е изморен и стресиран. Човека си поспа, надявам се да се чувства по-добре!

Gradinko

Не съм специалист по бокс, но съм отрасъл в Чирпан и разбирам от селяни. Аз лично ужасно уважавам Кубрат Пулев и смятам че трябваше вместо запис на песен в космоса да изпратим него!

Photon in the dark

Боже, някой вече стигна да сравнява Пулев с Ботев и Левски. Нещата съвсем изчаткаха.

Еленко Еленков

Тази сутрин експертите по вирусни заболявания се трансформираха в дългогодишни експерти по бокс.

5 сериала, но не за гледане, а за слушане 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *