7 вечни класики в гардероба, които всяка жена трябва да притежава

На намаленията за черния петък не е задължително да купуваш много, а точните неща. Ето ги и нашите топ 7

0 коментара Сподели:

Черният петък се превърна буквално в празник за всички любители на ексклузивните предложения. За нас, които сме влюбени в модата, това е денят, в който глезим гардероба си с нещо наистина специално. Отдавна се научихме обаче, че тези дни с фрапантни намаления ни карат да купуваме неща, които или не ни влизат в употреба, или не пасват на перфектната симбиоза, изграждана с години в гардероба ни.

Ето защо имаме съвет към теб и той е като мантра, която ще те спаси от много излишни покупки в дните в края на ноември. Заложи на класиката!

Купи само няколко артикула, но нека те да бъдат „вечни“, непреходни и да пасват на всичко останало в твоя безценен светая светих – гардероба.

Направи модна инвестиция и нека тя да бъде умна! С приятелите ни от Fashion Days определено знаем какво значи must have съкровища и ти ги показваме точно в седем безценни кадъра. Избирай смело тук и помни, че стилът са правилните елементи, поставени на точните места. Black Friday намаленията продължават от 18 до 22 ноември.

СЛЕДВАЙ МЕ

Обувките ни са нещо, за което бихме написали романи, но когато говорим за хладна есен, тежка зима и задължителен комфорт – Dr. Martens са класика в жанра, която не бихме заменили за нищо друго. Естествена кожа, подметка, покоряваща върхове и идеален „груб“ кавалер за най-нежните ни рокли.

Когато искаме да ни следват – избираме точно тези!

Dr. Martens/ Кожени боти Quad Chelsea с контрастни шевове – 279.99 лв.

ДЕНИМ, ЛЮБОВ МОЯ

Денимът и отношенията ни с него през годините са типична любовна афера, в която всеки се променя, но интересът ви един към друг никога не свършва. Носили сме го скини, чарлстон, овърсайз, бойфренд, а ако трябва да го определим днес – този прав силует с висока талия е есенната ни находка, която купуваме без да се замислим.

Levi's/Прави дънки Ribcage над глезена с висока талия – 132.99 лв.

ПАЛТО И ТО КАКВО!

Правилното палто, с точната кройка, материя и цвят е не просто задължителна инвестиция, то е като хубаво вино, което ви се отплаща с годините.

Ако трябва да изберем само едно, то със сигурност ще заложим на вълна в точно този галещ сетивата nude нюанс.

Motivi/Палто с вълна – 198.99 лв.

СТИЛЪТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН

Стане ли дума за обувки и чанта – стилът е без компромиси. Това са единствените два елемента от облеклото, които трябва да крещят стил, класа, изисканост. Когато говорим за ежедневен шик – точно тази форма, тази големина и функционалност и точно този бранд са всичко, от което се нуждаем.

Ted Baker/Кожена чанта – 211.99 лв.

ЗА МЪЖКИ МОМИЧЕТА

Ризата е задължителна градска униформа, елемент от гардероба, който няма нужда от дълго представяне.

Предпочитаме я бяла, дълга и абсолютно изчистена,

и за да престанем да крадем от колекцията на любимите ни момчета, се спираме на този непреходен модел от Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger/Дълга риза с бродирано лого – 173.00 лв.

ВСИЧКО Е В ДЕТАЙЛА

Аксесоар, който често е подценяван и се счита за не толкова значима част от облеклото – ръкавиците. Истината обаче е, че дяволът се крие в детайла и точно ръкавиците биха могли да са акцент на всеки аутфит. Ако искаме красота, плюс максимален комфорт през зимата – залагаме на кожа и велур и избираме наистина вечен модел.

Ted Baker/Ръкавици Sophie от кожа и велур – 107.99 лв.

ГЛЕДАЙ МЕ В ОЧИТЕ!

Всеки колекционер ще ни разбере, когато говорим за очила. Тези, които сме влюбени в тях, винаги сме в търсене на перфектния чифт.

Формата, овалите, цветът, качеството на стъклата, акцентът – очилата са цяла вселена.

Ето защо, когато открием невероятен модел, намален до неузнаваемост, но все още толкова впечатляващ и уникален, ние имаме само една дума – купувам!

Gucci/Унисекс правоъгълни слънчеви очила – 318.99 лв.

За финал споделяме – инвестирай умно, инвестирай с финес, стил и страст.

Само така гардеробът ти наистина ще засияе. Всичко от което имаш нужда са перфектните обувки, деним, риза, палто, чанта, ръкавици и очила. Останалото е въпрос на избор точно тук. Намаленията в сайта на Fashion Days продължават от 18 до 22 ноември. Не пропускай любимите си находки!

Ако виното е напитката, която небцето ти обича

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *