10 най-ужасни места за среща в София

Кои са няколкото особено лоши идеи за първа среща

0 коментара Сподели:

Първата среща е най-важната среща, затова и често е последна. В повечето случаи – съвсем заслужено. Не е нужно да се престараваш, като от небето завалят червени рози в хор от танцуващи джуджета и понита, с извиращи от ушите дъги.

Достатъчно е да проявиш зрънце здрав разум, за да избегнеш ненужно заплетени ситуации.

Някои срещи сами по себе си са много лоша идея, но това е съвсем различна тема. Тук само и единствено се опитваме да те предпазим от най-големите „не“-та и вечно неработещите клишета.

Ето кои места за първа среща е по-добре да избягваш на всяка цена:

Неправилното кино

Ходенето на кино е ужасна идея за първа среща, защото съдържа в себе си изключително много променливи. За да си сигурен кой филм или кое кино ще се харесат на човека, трябва да знаеш отговорите на прекалено много въпроси. Такива, които просто няма как да зададеш толкова рано в отношенията. „Какъв филм, кой салон, какви места, пуканки и кола или начос и бира?“ е по-скоро досадна анкета – не прелюдия към приятна вечер.

Грешният бар

Това не е Wrong Bar, който си е супер. Не, това е всеки бар, който не отговаря на критериите за правилност. Идеалният бар трябва да включва правилното количество познати (не прекалено много, не твърде малко) и да има предразполагаща атмосфера (нито шумно, нито крайно спряло).

Също така добра идея е да имаш пари, за да си платиш сметката.

Фаст фууд

Нищо не внушава минус романтика като заведението за бързо хранене. Без значение дали е дюнери, принцеси или бургери – ударението в случая е върху бързо. Искаш място, където да се чувстваш комфортно, а не да си обграден от мляскащи махмурлийски лица. Освен ако фаст фууд мястото няма някаква безумна символика в отношенията ви или не обичате да се подигравате на хората, няма причина да сте там.

РД на приятел

Да заведеш среща на купон се нарежда сред най-тъпите идеи в Алея на славата за ограничени хрумвания.

Винаги вкарването на нов човек в компания от стари приятели крие известни рискове.

Те са насочени във всички посоки – с някой от твоите хора може да се роди скандал, засечка, а даже и любов от пръв поглед. Кой има нужда от такива негативни емоции?

Дискотека

Първа среща и тълпа никога не е добра идея. С многото хора идват прекалено много променливи и безброй възможности да се прецакаш. Дискотеките, клубовете и прочие популярни, претъпкани места не са добра локация за опознаване на нови хора – разговорите там се водят с жестове, крещене и най-често без думи. Също така хищни птици кръжат и дебнат плячка от всеки ъгъл.

Фитнес и спорт

Все повече хора се напъват да комбинират срещите с нещо повече от приказки и стопяване на дистанция. Въпросът, който съвсем резонно се оформя, е

„Защо?“.

Срещата си е среща, фитнесът – фитнес. Не искаш някой да те види в подобна несекси потна ситуация. Също така всеки спорт, в който има силен състезателен елемент, крие риска накрая вместо любов да правите война. Някои хора просто не могат да губят и това е.

Сватба

Трябва да посветим цяла статия на социалния аспект при гостуване на сватба, но нека да го кажем веднъж, като подчертаем дълбоко: изключително лошо решение е да заведеш някого на сватба като дейт. Чуждата романтика в комбинация с разните окуърд ситуации при опознаване – това е гаранция за едно незабравимо лошо прекарване. Освен ако не сте сродни души, но тогава можете да отидете с банички в парка – няма значение.

Опън майк

Напоследък стендъп комедията има бум в България. Има едно много важно разграничение между двата основни типа подобни шоута – едните са платени и шегите се разказват от професионалисти, другите са опън майк, отворен микрофон, с други думи всеки може да полази сцената и гаранция за качество няма. Сам си носиш риска да е кринджи вместо смешно – затова и е без пари.

А ако човекът, с когото си на първа среща, иска да излиза на сцената – нещата вече стават хардкор.

Мол

Да обикаляш из мола е все едно да се мотаеш по улиците. Има своя чар, но дали е най-рентабилното прекарване на времето – не е ясно. Молът предлага много опции и неща за правене, също така всички те са еднакво туристически – кино, хапване на крак и шопинг. Това са крайно неоригиналните идеи, така че ако се хвърлиш към екскурзия във въпросния стъклен дом, трябва да имаш солиден план Б, ей така, в случай че нещо зацикли. Да сновете между ескалатори и асансьори като елементарни частици не е много вълнуващо. Освен ако не си от особено забито балканско село. Тогава молът си е направо Дисниленд.

Витоша

„Айде да катерим планина“ сигурно е секси покана в някои субкултури, но що се отнася до мейнстрийм популацията, след кръчмите и ресторантите на Витоша, до които се достига с кола, всичко е извън романтичната карта. Също така изкачването по чукари е изморително занимание. Ти си прецени дали мрънкане, мускулна треска и смъртна умора е продължението на вечерта, към което се стремиш.

А тук са добрите примери. 25 идеи за първа среща.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *